Тодор Великов: Хората са бедни

  • 21 февруари 2013 09:53

  • 2122
  • 3
Тодор Великов: Хората са бедни
©

Не разбрахме защо хората са на улицата? Защото са бедни и не могат да си платят сметките, но това е само капката, която преля чашата. Хората нямат доходи, защото икономиката на България е слаба, каза от трибуната на парламента депутатът Тодор Великов.

Най-големите протести в България бяха по време на Велико народно събрание. Хората не искат да бъдат лъгани, каза той. Нека да сложим край на популизма и да дадем възможност в България да се води активна политика на правителството. Трябва да има активно управление. Хората искат нови лица. Призовавам партиите да намерят нови лица и да включат представители на гражданските структури, заяви Великов.

Оставката на премиера беше предизвикана от протестите на улицата. Има неща,обаче, които ние не разбрахме правилно от протестиращите. Хората са на улицата, защото статуквото не ги удовлетворява, те са бедни, не могат да си плащат сметките. България може да има доходи, когато възстанови икономиката си. Това може да стане, когато възстанови пазарите си и ги разшири, а не да са само едностранчиви, както сега, заяви Великов.

Последвайте канала на

2122 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Центурион

2013.02.21 | 13:34

3
Тодор Великов: Хората са бедни ! Ние към Тодор Великов : А Добро утро как се сети и как забеляза до сега къде беше !?

2013.02.21 | 13:34

2
narodnoto yj sabranie ypravliavano ot kriminalni partiini prestapnici.
ty breeeeee

2013.02.21 | 13:34

1
абе не се ли умориха тия "политици" да клянкат едно и също 30 вече години То че сме малоумни да ама чак пък толкова ееееееееееееееееееее само водят статистика Нали са там да създават икономика и среда за развитие Др ние го знаеме и го виждаме и усещаме Затова ли им плащаме да ми дуднат какво трябвало АМА ПРАВЕТЕ ГО БЕ

Добави коментар

Водещи новини