Отцепниците от ДПС: Ще спрем БСП и Доган по пътя към властта

  • 21 февруари 2013 09:41

  • 1526
  • 1
Отцепниците от ДПС: Ще спрем БСП и Доган по пътя към властта
©

Правителството не беше в състояние да предложи добро управление поради сбърканите приоритети и грешки в основните сектори на икономиката. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов.

Имаше висока безработица, монополи, неблагоприятна бизнессреда за инвеститорите. ГЕРБ жъне това, което е посяло, каза Исмаилов. Целта на политическите монополисти е чрез дестабилизация да поставят марионетките с кръговете на фирми на кранчетата на финансовите ресурси. Ние ще се противопоставим на БСП и ДПС да се впият в народното недоволство, каза Исмаилов.

Премиерът Бойко Борисов не издържа на организирания през телевизионния екран натиск и хвърли оставка от управлението, които той водеше също от екрана. Исмаилов призова да се свика Велико народно събрание и да се приеме нова Конституция, която да гарантира представителство на хората в управлението, отпадането на партийните квоти в държавните регулаторни органи, пряк избор на магистратите, облекчено приложение на пряка демокрация и възможност за сезиране на КС от обикновените хора.

Последвайте канала на

Novini.bg
1526 1

Коментари 1

Добави коментар
juventus

2013.02.27 | 17:26

1
eiiiiiiiiiiiii mangal mar6 pri tyutyuna gowedo tursko

Добави коментар

Водещи новини