Антоний Гълъбов: ГЕРБ трябваше да довърши мандата си с всички пасиви и позитиви

  • 20 февруари 2013 16:52

  • 1323
  • 3
Антоний Гълъбов: ГЕРБ трябваше да довърши мандата си с всички пасиви и позитиви
©

Политологът Антоний Гълъбов е на мнение, че ГЕРБ трябваше да довърши мандата си с всички пасиви и позитиви от това.

"Оставката е бягство от отговорност, каза той. Това е и послание към другите партии "Сега ще видите колко необходими сме ние", коментира Гълъбов пред БНР.

Той сподели опасенията си, че държавата ще спре в периода до изборите, въпреки че това е най-неподходящият момент то да се случи.

"Усещането ми е, че повечето политически партии нямат визия какво да се случи", коментира Антоний Гълъбов.

"Винаги съм твърдял, че така наречената енергийна мафия е много голям властови ресурс, отговори той на въпрос дали енергийната мафия има участие в процеса на сваляне на правителството на ГЕРБ.

"Опасявам се, че в следващите месеци ни предстои загуба на посока, за дестабилизиране на политическите процеси, защото такъв период е най-подходящият период за замитане на следи, за заличаване на информация и преразпределение.", прогнозира политологът. Той смята и че новият парламент ще е фрагментиран, в него ще липсва единство, защото няма да има ясно изразено мнозинство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1323 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.20 | 18:48

3
От ДКЕВР заявиха, че не е възможно цената на тока да се намали междинно от първи март, така както вчера заяви премиерът....Шефът на Сметната палата потвърди, че ще бъдат изпълнени трите одитни ангажимента - по отношение на ДКЕВР, Топлофикация - София и Министерството на икономиката, което има функции по отношение на топлинните счетоводители. След като станат готови одитите, те ще бъдат представени в парламента заедно с препоръки на Сметната палата. Според Димитров оставеният срок за одитите до 15 септември е реалистичен.(Алоо,разбрахте ли,че ручаме жабета,а?) Трябва да се изчака регулаторния период - 1-ви юли, смятат юристите в държавния регулатор, предаде БНР.....Е това е Ганъо,проста кратуна,висяща на плет.Абе искахме да пр......ме ЕРП-тата и другите монополи,а те ни вкараха в друг коловоз,да се цепиме на парчета и парчетиики.Целият цирк е дирижиран от енерго мафията.От лошата власт,по лошо е безвластието.Сега от кого ще търсиме сметка,а?Статуквото на мафията остава!
Чоко

2013.02.20 | 18:42

2
Да довърши мандата на цената на какво ? БСП напуснаха парламента, с което го обявиха за нелегитимен. Как със сила ли да го държи ???? Борисов направи правилния ход. Ние не сме трета държава с диктатор, а държава член на Европейския съюз.

2013.02.20 | 17:58

1
Чоко-Боко у шамоко!

Добави коментар

Водещи новини