Мария Капон: Борисов избра партията пред държавата

Абдикацията от власт и съответно от отговорност, урежда исканията на БСП и ДПС. Обещанията от вчерашния ден увиснаха във въздуха, както и обещанието, че оставка няма да бъде подадена. Това заяви председателят на Единна народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност по повод заявената оставка на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Г-н Борисов заяви вчера, че предпочита отговорността пред държавата, отколкото изгодата на партията. Очевидно днес е избрал ползите за ГЕРБ пред отговорността пред държавата, категорична е Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Според нея сега е от ключово значение Народното събрание и управляващите в негово лице да гласуват в пленарна зала поне окончателното прекратяване на проекта АЕЦ „Белене“, какъвто апропо беше резултатът от референдума. В противен случай ще останем с впечатлението, че тази оставка е под диктовката на чужди за страната ни интереси, подчерта лидерът на Единна народна партия.

Коментари

  1. 2013.02.20 | 22:12
    Змиите една по една почнаха да излизат....щом подушиха властта. Но никога.Стига вече
  2. 2013.02.20 | 22:11
    Мария Капон,БСП,ДПС знаят много добре защо Бойко подаде оставка.Както и да извъртат,премиера ясно го каза.Щом снощи митинга беше окървавен и заради улични сблъсъци,Бойко постъпи правилно.Някои не му даде въжможност и време.Променяща се обстановка!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет