Янев: БСП забрави, че роди енергийната мафия у нас

  • 20 февруари 2013 08:26

  • 3778
  • 7
Янев: БСП забрави, че роди енергийната мафия у нас
©

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на има нова роля като говорител на протестите. Тя забрави, че нейната партия роди енергийната мафия в България, тя идва от една провалена партия. Това заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в сутрешния блок на БНТ по повод протестите срещу енергийните монополи у нас.

Той уточни, че според РЗС протестите са срещу сегашното устройство на държавата, което беше заложено в началото на Прехода от БСП и ДПС. "Трябва да има нова Конституция. Това, което се случва е изключително показателно, системата е тромава и неработеща. Защо Плевнелиев не предприеме действия като консултации, той отива на церемония без да обяви какво ще прави", попита лидерът на РЗС.

Според Янко Янков от ДПС има драматично разминаване между дневния ред на българските граждани и политиката. "4 години имаме едно силово и некомпетентно управление. И парламента и силовата власт се компрометираха и гражданите им нямат доверие. Единственият начин е едно ново правителство. В момента системата изроди демокрацията в диктатура. До сега няма адекватен отговор на това, което се случва", смята още той.

Янев го контрира, че това е системата, която е създадена от ДПС.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от "Коалиция за България" заяви, че никой не се опитва да говори от името на хората. "Те имат своите говорители. Хората са абсолютно прави, след 4 години гаври, те имат право да протестират срещу безобразията, корупцията и плячкосването от ГЕРБ. Ние платихме за грешките си  през 2009 година. Вие сте страхливци, г-н Главчев, обърна се тя към депутата от ГЕРБ в студиото.Янев я попита дали се чува какво говори.

"Трябва да дойдат БСП на власт и да се спре с всичко. За разлика от вас на нас държавата ни е по-важна от всичко", каза  Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. ГТой заяви, че за разлика от Тройната коалиция при управлението на ГЕРБ  има реални резултати и те могат да се видят.  Според него, ако те не са давали пари за Цанков камък щеше да има пари за болници и за лечение на хората.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на каза, че е въпрос на време правителство да подаде оставка под натиска от гнева на хората. Те искат радикални действия, доверието вече е изчерпано, смята тя.

Камионетките трябва да са пред парламента и да качват хората, които са замесени в енергийната мафия, а не да арестуват протестиращи. Би следвало новият главен прокурор да си влезе в ролята и да се приключи с тази безнаказаност, категоричен е лидерът на РЗС. Манолова го контрира, че тези приказки са лишени от съдържание. "Остават 50 работни дни от този работен парламент и той е абсолютно изчерпен", заяви червената депутатка. Янев и отговори, че те заедно със Станишев ще го напълнят със съдържание.

ГЕРБ се опитва да оцелее на всяка цена. Срам ме е да участвам в дебатите в парламента, които протичат по този начин, докато хората се бунтуват окървавени по улиците, коментира Манолова.

От ДПС заявиха, че всичко, което се прави в момента е имитацияна на реални действия. Какво значи 8%, ако сега сте платили 100 лева ток, сега ще плати 90.

Манолова заяви, че ще постоят Белене, за да решат проблема с цените на тока. Депутатът от ГЕРБ  иронично я попита как това ще стане като са забравили да го включват в конгреса на БСП. Главчев каза още, че не може, когато са те изпратили на работа, ти да излизаш в отпуска. Манолова му реплекира, че ГЕРБ ще излезе във вечна отпуска.

Последвайте канала на

3778 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
suga 6e vi kaja

2013.02.21 | 07:20

7
doide li sergo propadnale sme
Каспичански Бек

2013.02.21 | 03:45

6
Яне е пухльо.......нещо средно между п**ка и мухльо!

2013.02.21 | 00:21

3
Изглежда си голяма мумия, пич! Трябва да си със супер зомбиран мозък за да не се съгласиш, че Яне казва истината! Лъжа ли е, че БСП, ДПС и НДСВ докараха ЕРП-тата? Лъжа ли е, че те подписаха "ДЪЛГОГОДИШНИТЕ ДОГОВОРИ" ?

2013.02.21 | 03:44

5
Хора,правете каквото искате,свалете Бойко от власт,обаче ако дойдат на власт Станишев,Доган или Костов аз изчезвам от България.

2013.02.21 | 00:21

4
da zashtoto kazva istinata

2013.02.21 | 00:20

2
Курвата...... отново кудкудяка и иска власт!!
гледащ

2013.02.20 | 22:17

1
Гледайте телевизия alfa, там казват и показват истината!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини