Пловдив към ГЕРБ: Режете още глави

  • 18 февруари 2013 19:48

  • 2229
  • 6
Пловдив към ГЕРБ: Режете още глави
©

Над 500 души в Пловдив се събраха тази вечер на протеста срещу високите сметки за ток. За разлика от предишните митинги, този път не се видя нито едно партийно или червено знаме. Над главите на хората обаче се развя черен флаг и некролог на EVN.

Разни хора си мислят, че като подадат оставка, ще ни измамят? Не! Една оставка не стига, искме още глави да бъдат резнати и да се махат, провикна се пред множеството Цветомир Стоянов, който през последната седмица неизменно е в първата редица на бунта, пише 24 часа.

Днес са тук заради безбожните сметки, утре ще дойдат заради друго, народът вече не търпи тази бедност и мизерия, коментира на висок глас пенсионираната учителка Деспина Ангелова. Говорят ни за икономия, а в кабинетите на чиновниците не се диша от надутото парно, дерат ни за всяка административна услуга, чакаме по месец за една бележка или удостоверение, а в чужбина повечето от тези справки са безплатни и стават за час-два, най-много за ден, възмущаваше се тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2229 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Георги Трендафилов

2013.02.19 | 19:11

3
Опустошена и разорена България може да се стабилизира само след падане на ГЕРБ от власт- това е единствената алтернатива !!!

2013.02.19 | 19:14

6
и кой ще я оправи? Ако не бяха ГЕРБ в тази тежка криза България щеше да рухне. Кой БСП ли пак да дойдат да ни закопаят вече. Ако не спечели ГЕРБ аз се махам от тук и повече няма да се нарека българин. Това правителство си върши работата, че ни научи да живеем по правилата но вас май не ви изнася. Аз съм сигурно най-честния данъкоплатец плащам дори и данък за кучетата си колко от вас са си регистрирали кучетата. До моята къща има един магазин собстеника му плаща по-малко данъци от мен, и все работи уж с малки печалби а елате да видите къщата и колата му, ама сега го погнаха и го проверяват данъчни. Не му мисля лошото, но ако беше живял честно нямаше да си скуби косите сега. Трябва всеки да живее по правилата и това правителство може бавно но ще го постигне ако му дадем шанс

2013.02.19 | 19:11

4
Само със затвор на съсела, шилето, резания и пръмовица и гоце
az

2013.02.19 | 13:37

2
Да дойде пак места и станишев само те са алтернатива нали
Аман Чернев

2013.02.19 | 19:12

5
Как не ви е срам да правите партийна пропаганда. Само с твърда гражданска позиция ще се промени тази държава. Всички народни представители са "народни" само по име. Те са корпоративни представители независимо от партиите им. Защитават интересите на големите корпорации в България. В Швеция има закон с който 50 процента от печалбата да отива обратно към работниците в предприятието. тук този процент обикновено е 3. Крайно време е на тази истинска експлоатация да се сложи край.
аз

2013.02.19 | 13:29

1
Кой да изберем пак Костов ,който раздаде предприятията на съпартийци за жълти стотинки и съсипа икономиката? Кой да върнем на власт ,като всички до сега са крали и лъгали. Да се намали броя на депотатите в парламета до 100 защо мизерстващите Българи да храним 240 депутата и то с какви заплати?

Добави коментар

Водещи новини