Цветанов: Няма да влизам в дискусия относно позицията на "Хизбулла"

  • 16 февруари 2013 20:38

  • 1022
  • 2
Цветанов: Няма да влизам в дискусия относно позицията на "Хизбулла"
©

Няма да влизам в дискусия относно позицията на "Хизбулла".

Това заяви в Хасково вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според него частичното обявяване на резултатите от разследването за атентата в Бургас е на база фактите и обстоятелствата, събрани до този момент. Минути след обявената от "Хизбулла" позиция относно атентата в Бургас, вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че разчита на партньорството на ливанското правителство.

„Надявам се, че всички ще се водим от разума и аз винаги съм казвал, че ние разчитаме на подкрепа от страна на ливанското правителство относно разследването. Направили сме частично обявяване по разследването, което е на база събрани до настоящия момент факти и обстоятелства. Не бих искал да влизам в подобна дискусия, която всъщност имат като позиция от "Хизбулла.", допълни министър Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1022 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
e

2013.02.17 | 17:20

2
Знаете ли още,защо Мосад натиска Европа за да бъде призната "Хизбулла" за терористична организация ? Ще ви кажа.Защото ако се съгласеше Европа да направи това,то при следваща провъкация в пределите и/от този тип-то автоматичмо европа обяваяваше война на арабския свят,както го бяха замислили терористите от Мосад ! Така направиха и с "11ти септември' !
e-NE VSICHKO E TOVA,KOETO OBYAVYAVAT mediite !

2013.02.17 | 17:20

1
ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА,ЧЕ Мосад Е ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАНИМАВАЩА СЕ С ФИНАНСОВИ,ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕННИ МАШИНАЦИИ ? Една терористична организация сееша смърт и терор ,вкючително и "11ти септември"", за да бъде нападнат Ирак тогава.Тази терористична организация погубва дори и собствения си народ за "каузи" на ционистки банки,които правят преврати,убийства и другите изредени по-горе.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини