Анастас Анастасов: Няма да допуснем реанимация на подземния свят

  • 15 юли 2011 11:37

  • 1828
  • 5
Анастас Анастасов: Няма да допуснем реанимация на подземния свят
©

Това заяви от трибуната Анастас Анастасов от ГЕРБ.

Той прочете декларация от ПГ на ГЕРБ във връзка с предстоящия вот на недоверие срещу политиката в сектор "Сигурност".

ПГ винаги е подкрепяла политиката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и категорично застава зад него и борбата с корупцията.


"В опитите си да дестабилизира страната опозицията е на път да мине всякакви граници. Поредният вот на недоверие е опит за подмяна на дневния ред, подмяна на справедливостта и реформите с разпада на държавността. Сценарият все повече заприличва на уговорена политическа сделка между бивши коалиционни партньори и довчерашните им опоненти в лицето на Синята коалиция. Това засилва в нас подозрението, че кръговете от опозицията, които днес са обединени в едно, абсолютно целенасочено се опитват да извадят от равновесие правителството. В собствените си егоистични цели за политическо присъствие опонентите на ГЕРБ се явяват опоненти на гражданите. Все по-ясно става, че атаката която се води срещу правителството не е само политическа. Зад нея прозира засегнатия финансов ресурс на сивата икономика, пазен грижливо години наред и от червени и от сини", заяви Анастасов.


Той се обърна и специално към лидера на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и заяви, че той е допуснал много грешки по време на неговото управление и единственото, което е правил е да руши всичко.


"Няма да позволим политическо изнудване. Няма да допуснем реанимация на подземния свят", категоричен бе Анастас Анастасов.

Kатегорично подкрепяме усилията на правителството на премиера Бойко Борисов за осигуряване на стабилност и по-добър живот на българските граждани, каза още Анастасов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1828 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
b

2011.10.06 | 00:07

4
Anastasov kogo zablujdavate ?
evgeni

2011.10.06 | 00:07

5
Tozi Atanasov se opitva da doizrisuva miglite na devicata Boyko,koyato vaobshte ne se e snoshavala s troynata koalicia.
А

2011.10.06 | 00:06

3
Г-Н ЛОБИСТ, човек който се превръща в слуга на корумпирани началници, няма моралното право да прави изявления,а незабавно да си подаде оставката от заеманите постове...

2011.10.06 | 00:06

2
Клко жалко изявление от този народен представител,да погледне той какви ги е вършил, като недоказан служител на ДС, ПРОКУРОР И СЪДЯ - поне да има визия ,а не да говори за доказани политици !

2011.10.06 | 00:06

1
КУР ЗА КОМУНИСТИТЕ,ИБРИЦИТЕ И КОСТОВИСТИТЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини