Иван Костов: Системата за национална сигурност трябва да бъде подредена

  • 11 февруари 2013 17:02

  • 1235
  • 2
Иван Костов: Системата за национална сигурност трябва да бъде подредена
© Булфото

Не трябва да се изпуска възможността България да подреди системата си за национална сигурност. Това каза лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - след среща с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в рамките на месеца на политическите консултации.

В разговорите при държавния глава са били обсъдени законите за специалните служби, които минаха на първо четене в Народното събрание. „Повдигнах въпроса за законите за специалните служби. Изразихме своите резерви и поискахме, предвид обстановката с обявяването на „Хизбулла” за свързана с атентата в „Сарафово”, да не се изпуска тази чудесна възможност България да подреди по възможно най-добрия начин своята система от институции, гарантиращи националната сигурност, със съответните функции и структури”, каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

По думите му това трябва да бъде направено по начин, който да не е удобен за администрацията, а който да гарантира живота и имуществото на българските граждани. „Това според нас е добра възможност и ако не се стигне до добри решения, ние няма да можем като Народно събрание да направим тези крайно необходими стъпки, предвид появилите се нови рискове, да подредим системата, така че да ги пресрещне и да ги предотвратява”, заяви Костов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1235 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.18 | 16:50

2
На тоя вечи никой не му пише вече даже коментар. Няма да стане и депутат. Хак му е!

2014.03.18 | 16:50

1
Абсолютно неадекватен! Като и сега управляващите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини