Цветанов заминава на посещение в Израел през март

  • 11 февруари 2013 07:34

  • 929
  • 4
Цветанов заминава на посещение в Израел през март
©

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов за минава за Израел през март, съобщава "Стандарт", цитирайки правителствени източници.

Визитата трябваше да се осъществи в края на миналата година. "Във визитата няма никаква извънредност - ще бъде осъществена отложената от ноември", обясниха дипломатически източници. В края на м.г. имаше подготвено посещение на МВР шефа, което пропадна заради удължения му престой в САЩ. След това Цветанов имаше наситена програма - в Лондон, Съвет на министрите в Брюксел и затова пътуването до Израел бе отложено. Вместо него тогава в началото на годината за Тел Авив замина главният секретар на МВР Калин Георгиев.

"Визитата най-вероятно ще осъществя след месец-два", каза тогава МВР шефът. По време на срещите си в Израел се очаква вътрешният министър да запознае партньорите в разследването за атентата в "Сарафово" с новите, данните с които разполагат службите ни. Днес Цветанов има среща с посланика на Иран Голамреза Багери-Могадам, преди да приключи мисията му в България, съобщи МВР шефът в Търговище вчера. Посланикът ще отпътува за родината си в четвъртък.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
929 4

Коментари 4

Добави коментар
Смешници

2013.02.28 | 23:58

4
Кому к-ура,търсят през месец в Израел.Десетки държави в света ,г-за му сочи все на там.

2013.02.28 | 23:58

3
Заминава за нови инструкции.

2013.02.28 | 23:58

2
Тоя физкултурник имам чувството че иска по скоро да има атентат в България, за да може да угоди на Израел и САЩ. Ако няма са съгласни сами да си направят, само и само да се бият в гърдите че сме като Израел, държава която се бори с световният тероризъм. И всичко за едно потупване по рамото.
Б.Б.Б.

2013.02.28 | 23:58

1
Върви в с. Мечка да видиш каква престъпност има, стига си обикалял света мръсен чифутин.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини