БСП: Нелепо е да ни представят като поддръжници на "Хизбулла"

  • 08 февруари 2013 11:10

  • 949
  • 6
БСП: Нелепо е да ни представят като поддръжници на "Хизбулла"
©

Четвърти ден не стихват коментарите около изявлението на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за съпричастност на "Хизбулла" към атентата в Бургас. Консултативният съвет за национална сигурност  (КСНС) създаде международна новина и поднесе тревожни изводи, заяви от парламентарната трибуна депутатът от Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

"Последващите реакции на управляващите засилиха въпросите какво точно се случва. Известно е, че КСНС стои на едно от най-високите места в системата на национална сигурност. Тъкмо във важността на разглежданите проблеми се корени значимостта на Съвета. Несъгласието по темата не е изненада, но когато от едната страна стоят само управляващите, а от другата - всички останали парламентарни групи, има нещо сбъркано. Оценките на участниците в заседанието са, че докладите са непълни и няма достатъчно доказателства за участието на "Хизбулла". Да се представят мненията, различни от тези на управляващите като подкрепа за "Хизбулла", е смешно и нелепо", добави той. "Интересно е защо кабинетът реши да се компенсират липсващите доказателства и прие натиска да се представи "Хизбулла" като терористична организация и в рамките на ЕС. Интересно е защо се промени мнението на правителството да не изнася такава информация без достатъчно доказателства. Тепърва ще видим каква ще бъде цената, която ще платим. Ние имаме своите задължения като партньори на НАТО и ЕС, но това не бива да става чрез първосигнално подчинение. Трябва да се отчитат и националните интереси", каза Найденов.

"Продължава и скандалната сага с агента Буда. Ще предложим създаване на анкетна комисия и се надявам то да бъде подкрепено", заяви социалистът.

"Безразличието и презрението, което управляващите демонстрират към Народното събрание, е скандално. Резултатът ще се види на изборите и той няма да е в тяхна полза", каза още Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
949 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
терористи, терористи защитават! Кой гръмна жъркват

2013.11.27 | 11:38

6
терористи, терористи защитават! Кой гръмна жърквата "Света Неделя", а кой? Комунисти.... Кой създаде и защитава терористичната партия "Движение за Побой и Саморазправа" а кой? Комунистическата партия - бесепе!

2013.11.27 | 11:38

5
4avdar4e,pioner4e,komsomol4e,terorist4e

2013.11.27 | 11:37

4
Червения талибан Станишев е позор за България - айде,той не е българин?!? Ами останалите посерковци какви са - нищожни червени измамници с низки душички ставащи само за бесило.

2013.11.27 | 11:37

3
Официално Сер-гей е агент на страната където е роден.Партия ,която е вършила атентати, няма начин да не поддържа атентатори.Разбойници поддържат разбойници.
REAL

2013.11.27 | 11:37

2
Има една приказка:Кой ми сра в гащите????????

2013.02.11 | 04:44

1
А не сте ли? Кой подпомагаше "борбата на палестинския народ"? Кой ги въоръжаваше? Помнят хората, ей! Не ги будалкайте с елементарни пинизи! Напънете се за нещо по-убедително. Ако не можете, по-добре си трайте. Смешни сте.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини