Извадиха Пловдивския панаир от забранителния списък за приватизация

  • 07 февруари 2013 10:20

  • 962
  • 2
Извадиха Пловдивския панаир от забранителния списък за приватизация
©

След едночасови дебати по промените в Закона за приватизация и следприватизационен контрол депутатите извадиха Пловдивския панаир от забранителния списък за приватизация.

При обсъждането в пленарна зала депутатът от Коалиция за България Георги Пирински заяви: „Има дружества, които по характера на своята дейност не са чисто търговски. Те имат обществени функции. Дружеството може да се развива с държавно участие”.

„В момента държавното участие е поставено като един обикновен наблюдател, без да има право да свиква Общо събрание, без да взима дивиденти. Цялостната приватизация беше порочна”, заяви Диан Червенкондев от ГЕРБ. Трябва да се намери най-добрата цена за държавната част от Пловдивския панаир. Трябва публично да се извърши приватизацията, каза Червенкондев.

Зам.-председателят на парламента от ГЕРБ Менда Стоянова се обърна към левицата с думите: „Вие предлагате държавата да изкупува обратно частния дял. Предлагате това, което вие подарихте на частния собственик, сега държавата с парите на всички данъкоплатци да го изкупи на пазарна цена обратно”. Председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на определи дебата по промените като цирк. „Човек, като остане по-дълго в политиката, се превръща в наглец”, заяви Велчев. „За председател на парламентарна група трябва да имате повече аргументи, отколкото квалификации”, репликира Янаки Стоилов от Коалиция за България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
962 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
анонимен

2014.10.17 | 22:22

2
Ехххх,Мендо,Нендоооо,колко ли и Ти .....пари,си .....прибрала
Пловдив 02

2013.02.07 | 15:56

1
Как мислите,че ще си даде " златната кокошка " - Пловдивския панаир гн.Гергов ? Лесно ? Това е областния лидер на БСП .Другарите ще го избият пак на политика.Няма да си дадат лесно кайначето което пълни партийната каса !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини