Мария Капон: България се изправя срещу международния тероризъм

Посочването на "Хизбула" за извършител на терористичния атентат на летището в "Сарафово" е ясна заявка на страната ни, че тя, заедно със своите партньори, солидарно се изправя срещу международния тероризъм. Тази позиция изразиха от Единна народна партия.

Според тях тезата, че ще бъдем незабележими, ако премълчим истината, която цял свят знае, е безпочвена и самият атентат на българска територия го доказва. Вместо да бъдем единни в подобни случаи, когато се отнася за националната ни сигурност, отново станахме свидетели на странна реакция от националисти и социалисти, които препоръчват да притихнем пред силата на международния тероризъм, подчертават хората на Капон.

„Такава реакция единствено може да мотивира бъдещи действия на наша територия, а не да ни защити. След ядрения референдум, в който отстояваха чужди интереси, днес националисти и социалисти отново са рамо до рамо, обединени да адвокатстват на военното крило на движението "Хизбула". Същите демократи преди години изпращаха писма и петиции в подкрепа на Милошевич, подаряваха пушки за рождените дни на Саддам Хюсеин, а днес за пореден път доказват, че са далеч от европейските и световни ценности на цивилизацията", заяви председателят на Единна народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Жаждата за власт кара едни и същи хора да се правят на фалшиви патриоти, когато издирват със свещ в ръка зрънцата на ислямския фундаментализъм в България, но са готови да затворят очи, когато терористични организации, водени от същия ислямски фундаментализъм, взривяват автобуси с живи хора на българска територия. Готовността да се пожертват дори националните интереси и националната сигурност, за да се калкулират политически и партийни ползи, показва уродливостта и безсилието на голяма част от българската политическа класа, казват още от партията на Капон.

Коментари

 1. 2013.02.19 | 17:43
  МАРИЯ ТЪПОН - що не се скриеш някъде,вместо да ръсиш глупости
  1. 2013.02.19 | 17:43
   ТИ СИ " ПЛАШИПУНДЮ "...........
 2. 2013.02.19 | 17:43
  Доказателство за раздвоение на личността.Ако убиват евреи са терористи ,ако убиват българи не са.Интересно ми е в Израел има ли действащи Джамии.
 3. 2013.02.19 | 17:43
  Израел събори джамия в село на Западния бряг на река Йордан. Според очевидци израелски военнослужещи са съборили джамията в село Мафкара на Западния бряг на река Йордан с тежки машини. Израелските военнослужещи не са направили каквото й да е обяснение и не са позволили на жителите на селото да вземат ценните свещенни книги от джамията. Стана ясно, че миналата година Израел също е разрушил джамията, която в последствие през месец юни е била построена на ново от местното население с подкрепата на някои хуманитарни организации. Жителите на селото акцентират, че тези акции са открито нарушение на свободата на вероизповедание.
  1. 2013.02.19 | 17:43
   Не съм фен на евреите но тъй като знаят как да се бранят и пердашят тъпите араби ....ЕВАЛЛА НА ТЯХ !!!!!! По- добре с тях отколкото с НЕГРАМОТНИТЕ И ПРОСТИ АРАБИ !!!!!
 4. 2013.02.19 | 17:43
  Мария Капон = грозна,тлъста,тъпа КУ РВАААААААааа
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет