Меглена Кунева: Силно сме разтревожени

  • 06 февруари 2013 12:31

  • 1535
  • 6
Меглена Кунева: Силно сме разтревожени
© Getty Images/Guliver

"Вчерашният КСНС беше очакван от българското общество, за да разберем как органите за сигурност отчитат своята отговорност заради атентата на българска територия. Направи впечатление, че Върховният представител за външна политика на ЕС Катрин АштънКатрин Аштън Катрин Маргарет Аштън, баронеса Ъпхоланд - британски и европейски политик. Родена на 20 март 1956 г. се въздържа да подкрепи българската оценка. Това силно ни тревожи." Това каза лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по повод посочването от страна на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на "Хизбула" като извършител на атентата на летище Сарафово.

"За нас най-важният въпрос е как се гарантира сигурността в страната. Начинът да се сочат виновни, без да са изправени пред правосъдието се прехвърля на международна почва. Липсват ни изказванията на политическите лидери, които са били на заседанието и като членове на КСНС носят отговорност за решението. За българските граждани е важно да знаят дали и кога виновните за атентата ще бъдат изправени пред правосъдието? Ето причината ЕС да е толкова непримирим към нашата организирана престъпност. Защото тя е инфраструктурата на тероризма", каза още Кунева и подчерта: "След като се случва именно в България този атентат и като имаме предвид състоянието на организираната престъпност настояваме за повече сигурност."

Последвайте канала на

1535 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Wizard

2013.02.17 | 14:08

6
Абе тия ГЕРБ нали с това се фалеха, че са куки и че сичко ще е екстра в държавата! Егати издънките! Сега поставят и без това изтързаната ни и скъсана държавица в световна изолация! Не мога да повярвам, че може да има толкова некомпетентни управленци. Самохвалковци. Излагациите пред света продължават и се МОЛЯ НА БОГА ДА НЯМА ПОВТОРЕНИЕ НА СЛУЧЯ ОТ БУРГАС!!!
Ирена

2013.02.17 | 14:07

5
Само този страх ни трябваше - да не смеем да си пуснем децата в метрото! Щом ЕС се дистанцират от нас, спукана ни е работата. Как не ги е срам управляващите! Това не е детска игра, нямат право на такива своеволия!
Иван

2013.02.07 | 21:18

4
Плюенето по Кунева от страна на хамелеона Даниела Пеловска /жената която фалира макаронената фабрика в Добрич и купи реалити формат на дъщеря си/ да започне сега!
Роса

2013.02.07 | 21:18

3
Как да не сме! Много е права Кунева - огънахме се под чуждия натиск и сега ходи се чувствай сигурен... Хубаво е да сме партньори с американците, ама чак такова гъзолизане кому е нужно?!
хахаха

2013.02.07 | 21:18

2
Как се гарантира сигурността в България, попита лидерът на "България за гражданите"Отговорът е......като те надупим на границата.Вярвай ми никой няма да дойде.

2013.02.07 | 21:17

1
Кунева, боклук такъв, нали сме в НАТО, нямаме избор сега, ти и твоя приятел евреина Паси ни набутахте там - НАЙ-ГРЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДОСЕГА Е ТОВА НА САКСКОБУРГОТСКИ

Добави коментар

Водещи новини