БСП с шест позиции за Изборния кодекс, от които няма да отстъпи

  • 31 януари 2013 09:57

  • 1005
  • 5
БСП с шест позиции за Изборния кодекс, от които няма да отстъпи
©

Дебатите в парламента по промените в изборното законодателство се подновяват.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, депутат от "Коалиция за България", каза в ефира на предаването "Преди всички" по БНР, че имат 6 позиции - каузи, от които няма да отстъпят. С тях ще се опитат да гарантират подаденият вот да бъде отразен в изборните резултати. Това са: получаване на копие от протокола от секционните избирателни комисии; участие на представител на опозицията във всички ръководства на секционните комисии; присъствие на наблюдател на всички фази от изборния процес; обжалваемост на всички актове на избирателните комисии; съхраняване на чувалите не при областните управители, а в общинските администрации; прочистване на избирателните списъци от мъртви души.

"Имаме сериозни притеснения около това какво се случва в "Информационно обслужване", предвид промяната в неговото ръководство - дали ще бъде осигурена възможност за честно броене на резултатите. Така, че ние ще настояваме поне на входа на "Информационно" данните да бъдат подадени коректно", каза тя.

"Членовете на секционните избирателни комисии, при които има несъответствие между числата на подписите и пликовете - трябва да носят персонална отговорност", смята Манолова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1005 5

Коментари 5

Добави коментар
Бай Коста

2013.01.31 | 18:25

2
Абе красавице привлекателна, момиче интелигентно и възпитано, я ми кажи на мен простия, що го не направихте това хубаво нещо, когато бяхте на власт? Не е ли действащият изборен кодекс правен от вас? А? Я ми кажи също за кого гласуват циганите и кой им плаща? Освен товя я ми помогни да разбера, целият този вой дето го надавате и плюете родината си на вън, не е ли предназначен да ви помогне да оправдаете евентуална изборна загуба? Нещо такова ми се види, ама ти си по-умна и ще ми помогнеш. Кажи ми също нямате ли вие, СДСто и ДПСто някаква заслуга за дереджето, в което е държавата днес. То ГЕРБ са кофти хора и всичко им е кофти, ама вие дето управлявахте 20 и кусур години не чувствате ли гордост за резултатите си? Я ми кажи кой разби държавата? ГЕРБ ли? Я ми кажи също колко от келепира, дето го доите ви го резнаха гадните ГЕРБАджии? Ти нас за какви ни имаш? Да не би сериозно да си мислиш, че ще ви се хванем на театрите? Патриоти, загрижени за демокрацията това ли сте вие? Моме, на ясно сме с вас и за това не ви щем. Никой ви не ще! Резил и боклук сте всичките. Други ще са - не вие, така да знаеш. Никакри крясъци и гнусотии няма да ви помогнат, защото сте боклук хора и това го знаем. Ведяхме ви какво струвате. Ама ти давай, сигурно добре ти плащат. Ако отпаднеш от парламента, кой те знае какво ще правиш. Не знам имаш ли професия, като твоята приятелка Татяна Дончева. Тя се оправи. Нея делата на престъпницине добре я хранят. Сигурно и от Ванко 1 нещо й е останало. Те бандюгете са й приятели и тя добре се разбира с тях. Ха на здраве!

2013.01.31 | 20:46

5
А бе Коста ти наистина си глава проста!!!
Пешева

2013.01.31 | 20:43

3
Много са ми интересни такива коментари в стил Бойко Борисов. Те му казват, че не може да управлява и краде и лъже, а той отговаря: и вие крадяхте и лъжехте. Въпросът сега е не дали са го направили, а предлагат ли нещо по-хубаво от ГЕРБ. Ако предлагат, нека ги съдим за миналото им, ама по друг повод. Иначе е тъпо. И по Бойковски: добър министър, ама ми противоречеше - това са думи на Б. Б. за "добрия" Игнатов.
хе хе хе

2013.01.31 | 20:46

4
Пешеваааа - това ,че раздадоха червени куфарчета с народни пари на свои хора , които сега дърпат конците навсякъде и се правят на "компетентни по всичко" - редно ли беше или не ? Това създаде ли 20 год. да се върти все един и същи филм, да се създаде изкуствено мафия , която чинно да си плаща на създателите си - демек бившото ДС и затова да не влизат в затвора - това редно ли беше или не???????? Дане би по времето на Тройната ограбителница мафиотите да не се гърмяха, да не би тогава вътр. министър да не си пиеше кафето с Братя Галеви - а сега същите идиоти ни лук яли - ни лук мирисали и критикуват що имало мафия е що се гърмели???????? Не е ли цинично и долно крадеца да вика всеки път ,като го разкарат от властта - дръжте крадеца само за да се докопа до нея!Тъй че тия проповеди си ги говори на партийните вечеринки със старите другари - навсякъде по света се сменят министри и почти винаги причините са или личностни , или профисионални, а за Игнатов се изписа доста!Когато комунистите върнат на народа куфарчетата с милионите откраднати пари от народа могат да имат моралното право въобще да се обаждат , а не да ми се мислят за последна инстанция - особено с политици като гей Сергей , пчеличката Мая , алкохолика Р.Петков, спинозния Кутев и т.н.
azzz_

2013.01.31 | 17:59

1
Когато бяхте на власт защо не ги направихте тези промени????

Добави коментар

Водещи новини