Ципов видя опит да се дестабилизира страната с нападението на Баретата

  • 31 януари 2013 07:50

  • 942
  • 4
Ципов видя опит да се дестабилизира страната с нападението на Баретата
©

"Изключително неприятен инцидент е опитът за убийство на Златомир Иванов - Брендо", каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Красимир Ципов, депутат от ГЕРБ.

Той е категоричен, че разследващите органи трябва да си свършат работата по този случай. Според него това е пореден опит да се дестабилизира страната.

Ципов смята, че промените в правосъдната система трябва да продължат, за да може наистина българинът да повярва в нея.

"Ескалация в престъпността има винаги преди провеждането на някакви избори", каза депутатът. Той поясни, че е важно обаче правоохранителните органи да вършат своята работа и да има разкриваемост на престъпленията.

"Най - важното е самите граждани да си отговорят дали се чувстват сигурни или застрашени", смята Ципов и поясни, че ако отговорът е "не", тогава управляващите трябва да помислят по въпроса.

Според Красимир Ципов обаче обстановката в страната наистина е много по - спокойна в сравнение с тази по времето на управление на Тройната коалиция. Той призова бившите управляващи да излязат пред българския народ и да признаят това, а не да твърдят само, че са си поели отговорността след разгрома, който претърпяха на изборите през 2009 година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
942 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
анонимен

2013.01.31 | 15:13

4
До 1 не им се сърди,толков си могат,а и такъв им е Матряла,както казва един от рях

2013.01.31 | 15:13

3
Ципов пак ли Станишев е виновен.
гражданин

2013.01.31 | 15:13

2
Никога не съв се чувствал толкова несигурен за живота и сигурността на мен и семейството ми, в последните четири години !!!! Цигански набези, побоища по улиците, все по-вече дрога в училища и по улиците и какво ли не още!!
Кой

2013.01.31 | 15:12

1
"Изключително неприятен инцидент е опитът за убийство на Златомир Иванов - Брендо". Информирах се за деня. Дето се казва две в едно.

Добави коментар

Водещи новини