Мая Манолова: В правителството ще има още оставки

  • 29 януари 2013 08:45

  • 1890
  • 6
Мая Манолова: В правителството ще има още оставки
©

Вчерашните оставки са ПР акции на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, като единствената цел е да се спаси пропадането на кабинета.

Това заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред камерите на TV7. Двете оставки са в резултат на тежко загубения референдум от ГЕРБ. Министър Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко трябваше отдавна да бъде уволнен. Фонд "Научни изследвания" беше изпълнен с корупция, разкри тя. Това са отчаяни ПР опити на Борисов да спаси положението. Цялата история е съшита с бели конци, категорична беше Манолова. Новината от последните дни е, че гражданите на България вече не слушат повелите на Борисов. ГЕРБ понесоха тежка загуба от българските граждани. Управляващите са прозрачни за хората и никой вече не им вярва, допълни Манолова. ГЕРБ е загубила доверието на хората и за това сега се режат министерски глави. Управляващите загубиха катастрофално и се сгромолясоха. Всеки четвърти българин даде своя глас в неделя и повечето бяха против управляващите. Хората зашлевиха такъв шамар на правителството, че то дълго няма да се свести. Убедена съм, че в правителството ще има още оставки, завърши тя.

Димитър Лазаров, депутат от ГЕРБ, беше на коренно противоположното мнение. Той заяви, че вчерашните оставки в кабинета не са прах в очите на хората. Оставката на Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко е резултат от проверките извършени във фонд "Научни изследвания". Щом има нарушения, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г веднага и безкомпромисно решава проблема. Същото важи и за Ангел Семерджиев, категоричен беше той. Относно референдума Лазаров заяви, че гласовете за БСП са по-малко от тези, които социалистите са получили на изборите през 2009 година. От този референдум загубиха българските граждани, защото 20 млн. лева отидоха на вятъра. Хората, които не гласуваха, казаха "не" на АЕЦ Белене, допълни той. Българските граждани не вярват на БСП и резултатите от референдума го показаха, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1890 6

Коментари 6

Добави коментар
....

2013.01.31 | 10:00

6
Колеги мисля да се прежаля и да правя секс с Мая Манолова за да млъкне най после и да е задоволена.Според мен компетентността и по всички теми от живота и постоянната и активност придружена с на моменти силна изнервеност е причинена от липсата на ласки.Който ме подкрепя да даде положителен вот.Лек дан ;)

2013.01.29 | 15:08

4
В отговор и на 2. Гроздето е кисело когато е високо. На анаболни импотенти и травестите тя не обръща внимание, питайте вожда си. Освен това е интелигентна и жена с вкус, обича червената роза и червения карамфил, а не някакъв бързо увяхващ повиснал гербер.
assss

2013.01.29 | 12:38

1
axxaxaxaxaax

2013.01.29 | 18:23

5
идеята е добра,но дай да се включим няколко патриоти за доброто на БГ:)
бг турчин

2013.01.29 | 14:56

3
оставки?-мн е късно вече. на гербер и гащите да им вземеш те пак ще са доволни.

2013.01.29 | 14:22

2
Толкова й е долнопробен грима, че непрекъснато има черни гурели отпред на очите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини