Започнаха консултациите за вота на недоверие

  • 13 юли 2011 11:06

  • 1404
  • 3
Започнаха консултациите за вота на недоверие
© Булфото

Първите разговори бяха между Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и лидерите на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Считам, че за първи път, откакто ГЕРБ е на власт, има възможност да не се гледа егоистично и партийно, а да се направи нещо добро за страната и за националната сигурност, заяви след срещата лидерът на РЗС.

Ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бъде отстранен от поста министър на вътрешните работи, ще излязат такива безобразия, които нямат аналог в цялата Европа, подчерта Янев. Тези безобразия той обаче пази за дебатите по вота.

Според него вътрешният министър е работил с определени групировки в предишната предизборна кампания. Този човек е изключително вреден, той се е впил като кърлеж в системата на МВР и има голяма опасност да инфектира целия организъм, смята още лидерът на консерваторите.

Единството в позициите между леви и десни за този вот Янев си обяснява с това, че всички се обединяват в името на всеобщото благо. За нас е безспорен факт, че има срив в системата на МВР и той трябва да бъде преодолян максимално бързо, заяви още Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той бе категоричен, че този път ГЕРБ ще останат в изолация и ще се крепят само на "купени пионки". Консерваторите този път ще участват в дебатите и в гласуването на вота.

Янев прогнозира, че има голяма вероятност до края на седмицата вотът да бъде внесен в деловодството на НС. За момента по думите на Янев мотивите към вота са общи.

От ДСБ вече обявиха, че ще подкрепят вота - независимо от вносителя му. Коалиционните им партньори - СДС също обявиха, че най-вероятно ще се присъединят към колегите си от Синята коалиция.

БСП и ДПС за момента са инициатори на подготвяния вот на недоверие.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1404 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.07.14 | 17:55

3
О с т а в к а за това з л о в р е д н о за България правителство, тикащо я към национална катастрофа!
избирател

2011.07.14 | 17:55

2
Специални поздравления към г-н Иван Костов,към г-н Яне Янев,към г-н Сергей Станишев,към г-н Лютви Местан - просто се възхищавам от постигната консолидация за общият ВОТ против Правителството.Може да се каже,че за първи път се случва искрено да защитавате интересите на целият български народ от това вредно и репресивно управление на ГЕРБ !
независим

2011.07.14 | 02:32

1
Със тези весели физиономии едва ли мислят за държавата.изглежда се надяват пак да захапят кокал.може би има още много за крадене.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини