РЗС с план да купува хора от партията на Меглена Кунева

  • 24 януари 2013 18:17

  • 804
  • 1
РЗС с план да купува хора от партията на Меглена Кунева
©

Координаторите на РЗС със задача да проучват и „мотивират добре" всички структури и личности от СДС, ДСБ, Атака и ВМРО - „които са заявили намерение да се присъединят в последния етап преди изборите към коалицията „РЗС и Марешки".

Особено внимание трябва да се обръща на партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.  Ръководството на РЗС инструктира своите координатори да предоставят най-късно до 4 февруари 2013 г. в писмен вид в централата на РЗС информация за членове и симпатизанти на партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, които са проявили активност за бойкот на референдума, информира news.bg.

Идеята е, сочи документът, всеки един от тях да бъде проучен - какви са амбициите и възможностите му, с цел на следващ етап да бъде приет в РЗС.

Хората на Янев са готови да гарантират на тези симпатизанти на Кунева - политическо развитие, кариерно израстване в държавната администрация, специализация в чужбина или „бонуси по общата ни система с Марешки".

От РЗС изразяват притеснението си, че „изкуствена победа на БСП на предстоящия референдум би попречила за успешното реализиране на основната ни цел, на парламентарните избори „РЗС и Марешки" да получат 20 - 25 места и ГЕРБ около 100 мандата, за да направим необходимото мнозинство в 42-то Народно събрание".

Иначе за предстоящия референдум координаторите се инструктират да убедят най-широк кръг от хора, че този референдум е вреден и „обслужва червената енергийна мафия, както и че чрез него БСП се опитват да узаконят, създаденото корупционно лоби в сектор енергетика".

Последвайте канала на

Десислава Станева
804 1

Коментари 1

Добави коментар
дон пепе

2013.02.07 | 11:30

1
Леле тоя педерас Яне как ли ще ги купува, на мъжете ясно ще си предлага ГЪЗА ама на жените какво ще предлага,козметика ли

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини