Мартин Димитров: СДС и Касим Дал отиват заедно на изборите

  • 24 януари 2013 17:42

  • 1300
  • 0
Мартин Димитров: СДС и Касим Дал отиват заедно на изборите
©

СДС ще прави коалиция с Касим Дал, за да влязат в парламента. Това е написал на страницата си във Facebook бившия лидер на сините Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, съобщава "Стандарт нюз".

От двете политически формации обаче опровергаха думите на Димитров. „Глупостта ръководи СДС. След като през май 2012-а развалиха Синята коалиция, предупредих, че огромна част от избирателите ще се оттеглят”, пише още Димитров. Той е притеснен, че според социолозите бившата му партия, от която бе изключен, няма да може да прескочи бариерата за влизане в Народното събрание. Сините могат да изкарат едва 1.6 %, е изчисли той. От „Раковска” обаче му казали да не се притеснява, защото щели да правят колаборация с паритята на бившия депесар Касим Дал. Според Димитров в последния момент ще се окаже, че тези виртуални партньори са отпрашили в друга посока.

Самият Дал е заявил пред "Стандарт нюз", че дори не се е виждал с началниците на СДС. "Да мислят за себе си и да не се грижат за нас", лаконичен бе той. "Поредната глупост на Мартин Димитров", е заявил лидера на СДС Емил Кабаиванов. "Да си гледа г-н Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и г-жа Нейнски и да не се занимава със СДС. Той е външен човек и неговото мнение няма нищо общо с нас", допълни още шефът на "Раковска" 134. По думите на Кабаиванов Мартин Димитов и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - са направили опит да приватизират Синята коалиция, като са я регистрирали като физически лица на свое име.  

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1300 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини