ДПС към ГЕРБ: Вие не знаете "да" или "не" на референдума, нас питате

  • 23 януари 2013 13:36

  • 1186
  • 0
ДПС към ГЕРБ: Вие не знаете "да" или "не" на референдума, нас питате
©

Учудвам се на въпроса от ГЕРБ - ние с „да” или „не” ще гласуваме, защото вие не знаете как да гласувате. 76 депутати искате да гласувате „за”, а днес мълчите и не искате да кажете, че сте против, оставихте Червенкондев да се изчервява.

Останаха три дни до референдума и не се знае премиерът какво решение ще вземе събота сутринта. Това каза депутатът от ПГ на ДПС Рамадан Аталай при обсъждането на Междинен доклад на Временната парламентарна анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства за решения и действия по проекта АЕЦ „Белене” от 2002 г. до края на месец март 2012 г. и проект за решение за приемане на междинния доклад.

„ДПС бяхме против междинния доклад. Изградената комисия с малкото участие на опозицията няма да формира крайната си цел по какъв начин и как е изграден проектът, какви действия са направени по него. Бяхме против и междинната комисия, защото бяха представени едни документи. Тази комисия не е разследваща, не е последната инстанция”, добави Аталай. „Лъжата е насоката за манипулация. Докладът ще изиграе ролята си да манипулирате и да обърквате общността, да не може да вземе решение. Ако смятате, че с тези хартишки влияете по някакъв начин на обществеността, се лъжете. Цената на електроенергията в България няма да остане такава, каквато е, но заплатите ще са ниски и има определени виновни за това”, заяви Рамадан Аталай.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1186 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини