БСП: Шефът на НСО трябваше да подаде оставка в събота

  • 21 януари 2013 07:40

  • 1552
  • 6
БСП: Шефът на НСО трябваше да подаде оставка в събота
©

Въпросът дали нападението над Ахмед Доган е инсценировка е вторичен въпрос. Това каза пред БТВ Доброслав Димитров от ГЕРБ. В залата имаше 800 делегати и 500 гости.

Дали трябваше Доган да бъде убит или наранен или просто изплашен, на практика за страната като последствие резултатът е един и същ, посланиците си тръгват от България с мисълта, че така се прави политика в България. Гледам скептично върху тезата дали Ахмед Доган се оттегля от политиката, убеден е депутатът от ГЕРБ.

Според Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП нападението е тежък инцидент с изключително негативни бъдещи последици за България. Той не приема и тезата, че случаят е инсцениран. Съзнавайки риска, че Октай Енимехмедов е отишъл в НДК със съзнанието, че рискува живота си. Според Найденов тук става въпрос за предварителна подготовка, а Октай е можел да бъде застрелян от гардовете на НСО.

Доброслав Димитров защити НСО, като каза, че гардовете са реагирали за 2 сек. Според Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен обаче е необходимо началникът на НСО ген. Тодор Коджейков е трябвало да подаде оставка още в събота. Така трябваше да започне пресконференцията в НДК, каза говорителят на БСП. Това е посегателство срещу демокрацията и сигурността на обикновените граждани.

Депутатът от ГЕРБ припомни стрелбата срещу Габриел Гифърдс в САЩ, когато бяха убити 6 души, а в сайт на Републиканската партия бяха открити мишени върху кандидатите на демократите и Гифърдс е била сред тях. Барак Обама обаче не каза, че демокрацията е приключила, а всички осъдиха остро атаката, убеден е Доброслав Димитров.

Последвайте канала на

Novini.bg
1552 6

Коментари 6

Добави коментар
N

2013.01.21 | 13:37

6
Гардовете на НСО са едни добре обучени момчета ,професионалисти и патриоти .Да обвиняваш тях за цялата патардия е меко казано нагло и смешно.Недейте много да раздавате коментари и препоръки ,който не му харесва прав му път за Европа и щатите , там да го гъделичкат по петите

2013.01.21 | 13:13

5
МАЙКА ИМ В ГЪ.ЗА ДА Е.БА НА ВСИЧКИ ,КОИТО КРИТИКУВАТ НАПАДАТЕЛЯ НА ДОГАН !!! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВСИЧКО Е ИНСЦЕНИРОВКА ИЛИ НЕ ,НО ТОЗИ ТУРКОМРАЗЕЦ ДОГАН ТРЯВАШЕ ДОСЕГА ДА БЪДЕ ПРОСТРЕЛЯН В ТОПКИТЕ И ДА ОСТАНЕ ИНВАЛИД ,ДА ПИКАЕ ПРЕЗ МАРКУЧ ЗАЩОТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ОРГАНИЗИРА НЯКОЛКО АТЕНТАТА ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ И ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕ НАСИЛА НИ СМЕНИ ИМЕНАТА !!! ВСИЧКИ ТУРЦИ ,КОИТО ВЯРВАТ ВЪВ ВОДЕЩИТЕ ФИГУРИ НА ДПС ,СА НАИВНИЦИ ! ТЕЗИ ВОДЕЩИ ФИГУРИ НА ДПС СА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС ,А СЕГА СА НАСТОЯЩИ АГЕНТИ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ И РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТКОЛКОТО ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ ! ЗАЩО НИТО ЕДИН ОТ ДПС НЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО НЕ ИНВЕСТИРА В РАЙОНИ С КОМПАКТНО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ ?!ДЖАМИИ МИ СТРОЯТ !! ДА АМА ДЖАМИИТЕ НЕ КАРАТ ХОРАТА ДА РАЖДАТ ДЕЦА ,А ДОБРАТА ИКОНОМИКА КАРА ХОРАТА ДА РАЖДАТ ,ИМЕННО И ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ НЕ ИНВЕСТИРА В НИКАКЪВ БИЗНЕС ПО ТЕЗИ РАЙОНИ ЗА ДА НЕ РАЖДАТ ТУРЦИТЕ ДЕЦА !!! ДПС ГО ЗНАЕ ПЕРФЕКТНО ,НО СИ МЪЛЧИ ЗАЩОТО РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ,А НЕ ЗА ОБЩИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ !!!!
123

2013.01.21 | 13:13

4
Правите от мухата слон.Този шум който се вдига е една голяма безплатна реклама за дпс.

2013.01.21 | 13:12

3
То според БСП всички трябва постоянно да подавад оставки и това да им е основното занимание.

2013.01.21 | 13:05

2
А бе,пич не само оставка,всички от НСО трябва да се гръмнат,но внимателно да не вземат да наранят невинни хора.Такава некадърност даже в Албания няма.

2013.01.21 | 13:02

1
ARKADASLAR , SIZE YALNIZ BUNU SOYLEMEK ISTIYORUM : не вярвайте на нито една партия в България ,която уж защитава турците в България ! Дори и лидерите да са с турски имена ,дори да са турци като мен и вас ,не им вярвайте ,те са просто агенти на тайните служби на България ! Вярвайте на онези ,които ви дават работа и хляб , а това са турските инвеститори като фирмата Шише джам и др. ,те мислят за вас , а не ДПС и България ! ДПС и България симулират ,че мислят за вас ,просто гледат да ви унищожат оставяйки ви без препитание ! Защо мислите ,че държавата не инвестира в Кърджали и Лудогорието !?

Добави коментар

Водещи новини