Мария Капон: БСП иска да фалира държавата

Трябва да се гласува с "да" на референдума, за да може в България да се развива високотехнологична индустрия. Само 30 държави в света имат правото да развиват ядрена енергетика и ние сме една от тях, заяви в студиото на Панорама по БНТ Явор Куюмджиев от БСП.

Ядрената енергетика създава високоплатени работни места. Ако искаме след 15 г. да имаме евтино електричество и въобще в България да има електричество, трябва да гласуваме положително на референдума, добави той.

"Трябва да се гласува с "не", защото се харчат едни пари без договор - 22 млрд. лв. Няма гаранции за изпълнение на проекта, както и за индекса на риска. Това го няма в т.нар. споразумение, което БСП предложи. В момента те са истеризирали да агитират как България ще се развива с АЕЦ "Белене". Това не е вярно. На два пъти бяхме свидетели как БСП фалира държавата - при Андрей Луканов и при Жан Виденов. Нека да не им позволим да я фалират трети път. С 22 млрд. лв. България ще фалира 4 пъти", каза лидерът на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Според Куюмджиев твърденията, че проектът "Белене" е неизгоден, не са верни. По думите му, това се прави от противниците на референдума, за да внушат на хората, че референдумът е безсмислен.

Коментари

 1. 2013.01.20 | 12:43
  Не БСП - а такива като Мария Капон, Иван Костов,Яне Янев,Миглена Кунева и Бойко Борисов - разрушиха, ликвидираха и фалираха България !!!!
 2. 2013.01.20 | 12:42
  Един друг факт в който нашите управляващи и политици-предатели са поели ангажимент пред американците в България да няма АЕЦ с руско участие- дори след като спряха АЕЦ-Белене нашите управляващи бяха официално поздравени от Хилъри Клинтън !!!
 3. 2013.01.20 | 12:42
  taq specialistka puk kva e?aman ot razbira4i,kaponi ,kondomi i t.n.
 4. 2013.01.20 | 12:42
  Толкова лие сладка власта че едни и същи политици се борят за нея 23 години да докопат кокала?
 5. 2013.01.20 | 12:41
  Без енергетика, няма промишленост . Промишлеността е закрита, остава само енергетиката като переспектива за развитието и, иначе ставаме бананова република. Да ама тук банани не растат, затова сме туристическа дестинация и произвеждаме само проститутки, слугаши, слугини и тъпи герберасти.
 6. 2013.01.20 | 12:41
  Хитлер за това изпрати много еврей- заради това че са предатели като Капоне !
 7. 2013.01.20 | 12:40
  Мария Капон е еврейка,а те знаете че искат да унищожат България ,като държава.Евреите са най-големите престъпници,те управляват САЩ,Е.С.НАТО,доскоро Съветския съюз и виждате резултатите,за справка прочетете Талмуда и ще ви светне лампичката за тая еврейка.
 8. 2013.01.19 | 13:50
  Така или иначе малко хора ще упражнят правото си на глас.Не виждам как бих решил кое е правилно за България при условие че нищо не е ясно и съм учуден с каква лекота хората се изказват за проекта.Но тук не се разчита на акъла на българина а на партийната му принадлежност.Борбата тук е за озконяване на престъпленията извършени до сега.
  1. 2013.01.19 | 14:54
   Нищо сложно и неясно няма в Референдума. От Китай до цяла Европа има АЕЦ с руски реактори-трябва да се мисли и за бъдещото развитие на България и отделните й отрасли. Знаете ли колко български ядрени специалисти завършили в Русия ги използуват в момента в Щатите на работа.Най-евтиния ток си остава от АЕЦ.Защо Турция и Румъния искат да строят АЕЦ,че АЕЦ-Белене е 50% готова
 9. 2013.01.19 | 13:50
  Ти си единствения доволен от живота си от последните 20 години - искрено БРАВО.Такива закостенели мозъци само след прекратяването на физическото им съществуване мож ги убори. БРАВО :) ЧЕСТИТО!
 10. 2013.01.19 | 13:25
  Тая Компаньонка си представя че България е БАРДАК от малоумници и психопати като нея !
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет