Румен Петков: Бойко Борисов прави услуга на БСП

  • 08 януари 2013 10:20

  • 1437
  • 10
Румен Петков: Бойко Борисов прави услуга на БСП
© Булфото

С изявлението си "три пъти "не" на АЕЦ "Белене", премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г всъщност внесе една яснота за неспособността си да води трайна политика по стратегически за България въпроси, каза на среща с журналисти Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той припомни публикуваните от медиите "взаимно изключващи се негови твърдения за необходимостта от изграждането на Белене, за неспособността на България да се справи с енергийните проблеми, които я очакват в перспектива "без Белене".

За изключителното значение на изграждането на Белене от социално-икономическа гледна точка - заетост, натоварване на икономиката, ценообразуване на енергетиката, до вчерашното "три пъти "не" на Белене".

Според Петков позицията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и на така наречената Синя коалиция е разбираема. "Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е първият виновник за затварянето на I и IV блок на АЕЦ "Козлодуй", каза депутатът и добави, че позицията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за Белене също е разбираема: "Тя има лична вина, чрез неспособността си да води преговори с Европейската комисия от гледна точка на защитата на българския национален интерес за финализирането на процесите по закриването на I и IV блок".

Според народния представител от Коалиция за България позицията на Борисов е изцяло в полза на БСП по две причини. Той изтъкна, че това без съмнение ще активизира гражданите, които имат усет за държавност и могат да осъзнаят своя личен и обществен интерес, като не става въпрос само за членовете и симпатизантите на БСП, но и за огромна част от разумното българското общество.

"Това категорично заявяване "не на Белене" е еманацията на унищожаването на плевенския регион и на Централна Северна България", заяви Петков и добави, че с това си изявление премиерът кара всички симпатизанти на ГЕРБ да гласуват против себе си.

За Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е много важна позицията на председателя на Народното събрание Цецка Цачева: "Защото тя многократно е обявявала, включително и при преформулирането на въпроса за ядрената енергетика тя каза, че в личен план държи в него да бъде фиксирано Белене". Депутатът припомни, че по време на предизборни кампании за парламентарни и президентски избори, тя се е обявявала за изграждането на АЕЦ "Белене".

"Искам да знам и каква е позицията на нашия кмет проф. Стойков - в предизборната кампания. Той много категорично заяви, че е за изграждането на централата в Белене", каза Петков и допълни, че иска да знае и каква е позицията на местното ръководство.

"Ако тези хора имат малко морал, чувство за лично достойнство и ако са със съзнанието за какво са избрани от една определена общност, те трябва много категорично да се разграничат и противопоставят на тази позиция", категоричен е народният представител.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1437 10

Коментари 10

Добави коментар
аман от тоя

2013.01.10 | 16:32

10
Абе спрете да давате трибуна на 3-те промила,никой не се интересува от мнението му!

2013.01.09 | 08:49

2
Я вземи се скрий в някоя дупка -там където слънце не огрява-в боковите анали и не си подавай тъпата глава никога повече!!!Ти си национален предател и си за разстрел.Мръсник!!!От такива слепи гъзоблизци ,като теб ,до тоя хал го докарахме.

2013.01.10 | 16:32

9
червените са закъсали, електората им се топи, заради което пропагандата на 6, на изборите явно имат само500 000

2013.01.10 | 16:31

8
Ако се разрови белене ще видите, че за основи на централата ще са кокалите на хиляди българи изтезавани от неговата партия. Та с един куршум два заека - одобрение за крадените 3 милиарда и поне 80 години нищо да не бъде изяснено за престъпленията им в тоя лагер.

2013.01.08 | 22:20

1
Ако не знаеш какво де кажеш, поне не пиши простотии!

2013.01.10 | 16:31

7
Тиквата не иска АЕЦ Белене заради интересите на Цветелина Бориславова във ВЕИ. Тези интереси са и негови. Що да не откраднат и последната риза на простака Ганьо чрез цените на тока, щом го могат и ганьовеца е тъп като г.ъз. Сложете един огроооомен кръст на Боко Тиквата и мафия, не слушайте медиите и се гответе да бъде фатално отсвирен не изборите. Търсете в нета какви са интересите на Бориславова в енергетика. Който има мозък в главата ще разбере.
IQ146

2013.01.10 | 16:31

6
ПРИЗИВ! Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ЧЕТИРИ ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Защото целта на организаторите на този референдум е ДА КРАДАТ от този проект, а стадото послушно върви след тях! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! И НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ! КОМУНОИДИТЕ от десетилетия облъчват народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! На тях НЕИСТОВО им ТРЯБВАТ ГЛАСОВЕ, независимо дали са ЗА или ПРОТИВ! ГЛАСУВАНЕ? ДА!!! МАСОВО!!! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!
Стефан К.

2013.01.10 | 16:31

5
Радвам се да видя, че коментираш и в този сайт. Абсолютно съм съгласен с позицията ти: НЕгласуване на референдума и пълна мобилизация на парламентарните избори. Това е най-разумното, което може да се направи. А за тоя клоун, който бърка фонтаните с тоалетни чинии - колкото повече говори, толкова по-добре - показва интелектуалния потенциал на членовете на БСП или по-точно липсата му.

2013.01.09 | 22:37

4
4ervena e zvezdata,4ervena e kravta,no niama po-4erveno ot na maimuna i na komunist gaza
ДО БОГ

2013.01.09 | 15:13

3
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. АМИН.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини