Калин Георгиев отива в Израел

  • 06 януари 2013 19:28

  • 1469
  • 0
Калин Георгиев отива в Израел
© Булфото

Главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев заминава на работно посещение в Държавата Израел, съобщиха от  пресцентъра на МВР.

В рамките на визитата са предвидени срещи с министъра на обществената сигурност Ицхак Аронович и с генералния инспектор  на Израелската полиция Йоханан Данино. От 7 до 10 януари 2013 г. главният секретар на МВР Калин Георгиев ще има работни срещи в Йерусалим и Тел Авив. По време на посещението в Израел той ще бъде придружаван от директора на ГД "Национална полиция" главен комисар Ангел Антонов и от  командира на СОБТ Кирил Димов.

В програмата са предвидени срещи с министъра на обществената сигурност Ицхак Аронович и с генералния инспектор на  Израелската полиция Йоханан Данино. Ще бъдат обсъдени състоянието и перспективите за развитие на двустранните отношения в областта на вътрешните работи, възможностите за разширяване и задълбочаване на експертните контакти и обмена на информация в пожарната безопасност и защитата от бедствия.

В рамките на визитата главен комисар Калин Георгиев ще посети щабквартирата на специалните части, центъра за наблюдение на Полицията на Йерусалим и щабквартирата на Израелската полиция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1469 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини