"Касим Дал е троянският кон на ГЕРБ"

  • 13 май 2011 16:12

  • 1289
  • 1
"Касим Дал е троянският кон на ГЕРБ"
©

Областният съвет на ДПС в Кърджали се обяви срещу опитите на изключения от движението Касим Дал да разбие най-силната организация на партията в странатa, съобщава БНР.

Местната партийна структура заявява в декларация, че Дал е троянският кон на ГЕРБ за провеждане на активна политика срещу ДПС.

Задачата му била да отклони 30 на сто от електората на движението с обещанието за мощно назначаване на турци на държавни постове в смесените райони.

Първият опит за разбиване на монопола на Доган в Кърджали щял да бъде в събота, когато е предвидена среща на Касим Дал с обществеността.

Според Областния съвет по същото време ГЕРБ е организирал фестивал на баницата като подкрепящо мероприятие с участието на председателя на парламента Цецка Цачева и министъра на икономиката Трайчо Трайков.

Последвайте канала на

1289 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МИЛИЦИОНЕР

2011.10.03 | 22:07

1
КАЗАХ ВИ ДА ПАЗИТЕ ТОЗИ МРЪСНИК /КАСИМ/,ЗАЩОТО ЩЕ НАПРАВИ БЕЛЯ! ТОЙ Е ОТ ДС И Е СПОСОБЕН НА МНОГО МРЪСОТИИ! ЦЕЦКО ,ЧУВАШ ЛИ ,ЗА ВТОРИ ПЪТ ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ! ЗНАМ ,ЧЕ ВИ Е УДОБНО НЕГОВОТО ДЪРЖАНИЕ , НО МИСЛЕТЕ ЗА МИРА В СТРАНАТА!

Добави коментар

Водещи новини