Плевнелиев поднесе съболезнования на Барак Обама по повод трагедията в САЩ

  • 15 декември 2012 15:04

  • 1084
  • 3
Плевнелиев поднесе съболезнования на Барак Обама по повод трагедията в САЩ
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното изпрати съболезнователно писмо до президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият по повод трагедията в Нютън, щата Кънектикът, в която загинаха десетки невинни, повече от които деца.

„Бих искал да изкажа най-искрени съболезнования по повод трагедията в Нютън, щата Кънектикът, погубила живота на десетки невинни. В навечерието на един от най-светлите християнски празници нашите молитви и мисли са отправени към родителите и близките на загиналите”, се казва в съболезнователното писмо на държавния глава до президента Обама.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1084 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.12.16 | 20:06

3
Копелетата Ран и Ът-гадна американско -мутантска сган
naroda

2012.12.16 | 20:06

2
Какво трагично лице има само.Ама той не знае ли ,че в Америка е пълно с изродите и олигофрени.Нали и ние тръгнахме да ставаме американци,така че да не се чудим на тези неща. Вече и тук е пълно с изродите. Ран Ът в действие. Плевнялиев да почва да задейства въпроса за затриването на кирилицата в България,да се въвежда спешно латиницата,иначе американци няма да ни харесват
sorketa

2012.12.16 | 20:06

1
Da mrat teq gadni amerikanci oshte atentati da ima dano samo zlo za tqh I dano ne vidqt nishto hubavo ottuk nasetne.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини