ВМРО: Ако днес подкрепим Македония за ЕС, утре ще станат по-нагли

  • 12 декември 2012 07:55

  • 3694
  • 14
ВМРО: Ако днес подкрепим Македония за ЕС, утре ще станат по-нагли
©

Македония е един музей на Коминтерна. Там комунизмът е жив и държавната им доктрина, базирана върху фалшива история, продължава да се развива, каза в сутрешния блок на БТВ историкът Божидар Димитров.

"Ако те влязат в ЕС с тази доктрина, потърпевшите ще сме ние. България беше достатъчно великодушна по време на ембаргото. Когато албанците бяха на 8 км от Скопие, ние им изпратихме танкове, за да се защитят", допълни той.

Според лидера на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността въпросът не е във великодушието. “Тук става въпрос за национален интерес. Ако днес им дадем подкрепа за членство в ЕС при провежданата от тях политика, утре ще станат още по-нагли. Толерантността на политиците ни към Македония в Скопие се тълкува като слабост и склонност към отстъпки. Колкото пъти сме погледнали толерантно на техните глупости, репресиите срещу гражданите с българско самосъзнание се увеличават", категоричен е той. Каракачанов иска и следващото правителство да продължи неотстъпчивата политиката към западната ни съседка и тя да стане постоянна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3694 14

Коментари 14

Добави коментар
atsel100

2012.12.20 | 04:20

14
Македониja e наjстарата земja во светот.По времето на Клеопатра коja што била античка македонка,античките македонци пишувале со египечки хероглифи од десно на лево.По времето на Александар Македонски античките македонци пишувале со грчки букви од лево на десно.Денес анточките македонци во Поранешна Република Бивша Jугославиja пишуват на србска караджица од десно на лево.Во иднина се очекува античките македонци да пишуват на марсианица од доле на горе.
Hhahah

2012.12.14 | 01:08

8
Не само нема да видите ЕС , ами и скоро албанците ще шибат жените ви ! Тогава друга песен ще запеете !
скопје

2012.12.14 | 01:10

10
Какви танкове сте дали бе п.....с, тие танкове дето трябаше да ги исфрлите щото нато така ви налагаше от които 5 работеха, аиде ела чакаме да доидете да не избиете когато имаше воина в МАКЕДОНИЈА што не доидохте да избивате тогава а малчехте като п.... заспали, а сега сички скачате от вас па некои трси помош булгаристан вие гледам много хубаво се оправихте с криминал, корупция и бедотия па сега остана някои друг да оправате в европа !!!

2012.12.20 | 04:18

13
Какво НАТО те гони по онова време бе, комшо празноглав? А и има доста по-практични начини за бракуване на неработещи танкове от това да ги подаряваме на неблагодарници, които вместо да ги използват по предназначение, ги препродават. За какъв чеп да идваме да ви спасяваме от албанците, като после тиквите, дето ви управляват, с цялата си наглост ще ни обявят за окупатори?
Doktor "She boli "

2012.12.20 | 04:18

12
Абе лумпен.Бех ви спрел нета у карлуково !?!
NNDDAA

2012.12.14 | 01:08

6
Немой да се секираш бре...сърбоманско гюбре!!И никогаш веке нема да будемо кай вас щото там сега е Македон!!Най страшния от страшните!!И още щото в Македон нема корупция нема бандити..абре нищо нема!!Само не знам що измрея тия люде тамо до езерото/гръмнали се с автомати завалиите/и тия добри албанци от Тетово и Прищина що искат да ви тепат!!Па нали сте велики?Нищо брее гюбре скоро Македония ще се нарича МакедонСкендербек!!Аферим бре гюбрее!!!

2012.12.14 | 01:07

5
Ти да не си ги карал всите танкове, та знаеш, че само 5 са работили? Или вярваш на всичко, което ти каже "правителството"? Нали все пак им трябва някакво извинение, за да ги продадат после? Не знам само кой идиот би повярвал, че някой ще даде пари за неработещи танкове. Заврели сте си празните глави в още по-празните задници, и си редите една и съща песен откакто ви съществува "държавата", а онея отгоре, дето ви пълнят главите с пропаганда, ви се надсмиват на наивното мислене.
bat pan4o

2012.12.14 | 01:11

11
никакво приемане на македония докато не се научат на толерантност и добри обноски.имам приятели които са ходили на екскурзия до македония -охрид.ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА СЕ СБЛЬСКАЛИ С ЛОШО ОТНОШЕНИЕ И ОМРАЗА.НА ОХРИД В КАФЕНЕТАТА ТОВА ПРОДЬЛЖИЛО-СЕРВИТЪОРА НАРОЧНО НЕ ГИ Е ОБСЛУЖВАЛ.NE DOHOJAITE U WARNA MACEDONZI TUK NE STE DOBRE DOSHLI.MENE PARI DA MI DAWAT NE DOHOJDAM DO SKOPIE I OHRID-EDNO SELO.ODIL SAM 3 PATI I U TURSKO-ANTALIYA,MARMARIS 10 PATI E PO DOBRO WSE-PO EWTINO E ,HORATA SA DOBRI KAM NAS BULGARITE I PRIRODATA E FANTASTICHNA.

2012.12.14 | 01:08

9
т.н македонци са като жени-като си добър и внимателен ти се качват на главата ,а като им отвъртиш някой шамар им се избистри акъла
Plamen ot Plovdiv

2012.12.14 | 01:08

7
KAKVO STAVA S 1 MAKEDONETZ KATO SE IZKAPE? -STAVA CHIST BALGARIN.
gost

2012.12.14 | 01:07

4
Всички дето сме на Балканите се хвалиме с древна история и какво сме научили от нея? Дал ни Господ на всички на Балканите земя от хубава по-хубава, а ние не можеме да се разбереме и все някой ни пречи... Е - за какво сме годни тогава ? Като трябва нещо с акъл да решаваме и веднага буксуваме и на кютек го изкарваме... Вместо да си направиме от Балканите една райска градина и да си другаруваме ние все сме всеки най по..... Жалко братлета, жалко!

2012.12.14 | 01:06

3
Интересен факт е че македонската история не е призната от световната наука за разлика от българската. Който не вярва да провери в нета. Сега македонците могат да кажат че това е така защото цял свят заговорничи срещу Македония.
Българин

2012.12.12 | 23:13

2
тия мижитурки да мълчат и траят,че може да ни писне и косоварите не могат да ги спасят чак и държава имат
Тервел

2012.12.12 | 15:50

1
Ми прав е. Колкото по-зле се отнасяме с някой, поради някаква странна причина толкова повече ни заобичват. 1-ви ги признахме за държава - от неутралитет отидоха към нехаресване. Дадохме им танкове - от нехаресване тръгна към омраза. АКо почнем да ги избиваме ще станат приятелски. Смешно е , но явно има нещо вярно. Я гледайте тоя от фейсбук Боян Филиповски , живо доказателство защо не трябва македонец да излиза от Македония. Разбирам да има различия между Българската и македонската история и да се правят на отворени, но да има разминавае между тяхната история и световната история , е това вече е прекалено. А ти Бояне Филиповски, как не те е срам да се наричаш гражданин на страна , която спонсорира "бог" да им говори по националната телевизия и да казва че всички произлизаме от вас.

Добави коментар

Водещи новини