Георги Първанов: Редно е да има агенция "Рога и копита"

  • 13 май 2011 13:21

  • 1878
  • 4
Георги Първанов: Редно е да има агенция "Рога и копита"
©

Редно е да се създаде специална агенция „Рога и копита". Сигурно знаете, с кое художествено произведение правя аналогия.

Това каза президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в във връзка с проверката на антикорупционната парламентарна комисия за ловните му трофеи.

„Това са неща, които изразяват несериозния елемент в политическия дебат", коментира Първанов.

Държавният глава посочи, че се е отнесъл с уважение към парламентарната комисия и е предоставил отговора си на депутатите в нея. Първанов коментира, че е необходимо да се водят президентски дебати.

Той съобщи, че е формулирал и аргументирал за две промени в правомощията на президента. Първата е правото на държавния глава да предизвика пряк референдум, а втората- право на законодателна инициатива.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и неговият екип са готови да участват в дебата за доходите.

„Увисва ми идеята за 136 лв., които трябва да се дадат на пенсионерите. Нека да видим на кого и какво трябва да се даде и какво е възможно според бюджета. Липсват ми убедителност и аргументи", допълни държавният глава.

Последвайте канала на

1878 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
e

2011.11.28 | 15:15

4
---- Прикрепено писмо (do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov) ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov Дата: Понеделник, 2011, Ноември 28 11:41:32 EET Борисов: Да не си мислят, че ще ме уплашат Като не ни искат, хвърляме оставка, след това влизаме в политическа криза и т.н., коментира премиерът ситуацията в страната Борисов,това са твои думи ,нали така.Какво целиш с тези си милиционерски ходове да постигнеш ? Европейските наблюдатели да си помислят,че негодуванието на народа се дължи на това, че "правиш" реформи в БДЖ и пенсионни такива????! Вече знаем защо е умряло БДЖ,така,че номера с него не минават.Друго,сега са те посъветвали да играеш със СИЛЕН КОЗ,а именно "пенсионна реформа",без компромиси.!!! Дянков как така това го съобщи това "ходейки пеша"в Созопол ???.Много ти е угодно да се впишеш в Гръцката Криза,но какво е БСП-Мутренска ,царуваща толкова години чрез КАРЦИНОМА-БСПи нейните ОСНОВНИ ПИПАЛА: НДСВ,антиконституционната ДПС,и сега метастаза ГЕРБ,ръководен от тебе.Така ,че няма да имаш удоволствието да цитираш "европейски кризи".Още Станишев преди да ходи по малка нужда,след слизането си от самолета и идването си от конференции,не забрави ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЕ-ГРЪЦКАТА КРИЗА !!! А сега Борисов със сигурност ти е удачно да оставиш власта,понеже ЗАКОННОСТТА,ИНФРАСТРУКТУРАТА и РЕЙТИНГИТЕ вече се изчерпаха,пьк и ЕНЕРГЕ,ЗИРАНЕТО май не ти се отдава,и сега много ти е желателно както се вижда да направиш ЧАО,поради произведените от тебе МИРИЗМИ,и предаването на щафетата на ПАРТИЯТА ГЛАВНИЦА БСП.Абе Борисов,Цветанов казва, че майка му от спестяванията за семки на малкия Цетанчо му купила 6,апартамента,а ти се оправдаваш с Папандреу,и сега ти е много удобен момент да се ИЗ,ПАРИ,Ш с БАЛЕТНИ СТЪПКИ/хамелеонско довиждане/ ,но преди това трябва да обясниш на НАРОДА как ТАКА ти се опита да го онищожиш по нареждане на АБВ.Със сигурност няма да ти се говори какво знаеш за ДВЕСТА ЗНАКОВИ УБИЙСТВА,нито за ЕНЕРГЕТИКАТА на БСП,нито за връзките ти с ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ,нито за това кой си, с изключение на това как си ПОРАСНАЛ ТОЛКОВА със СЕЕНЕ на КАРТОФИ.
evgeni

2011.11.06 | 11:59

3
--- Прикрепено писмо (Енергетиката,ендокринология или кръвоносна система.) ---- Подател: евгени славков До: news@bnt.bg Относно: Енергетиката,ендокринология или кръвоносна система. Дата: Събота, 2011, Септември 10 14:38:38 ЕЕЩ Държавен,монопол,Българгаз и др.държавни печеливши,посредници,еоод-та,противопоставеност,имена-позабравени,знакови имена и смърт и ДругИ.Послепис:Топлофикация и спонсорство изпреварване на събития и изтичане на ИНФОРМАЦИЯ. А сега кой е премиер ? Какво каза президента относно енергийното "бъдеще" на България ???
Сиско

2011.11.06 | 11:59

2
За този лаладжия всичко е дебат. Празни приказки, но комунистите са известни, че си живеят в измислен свят. Проверката не е дебат или упражнение по реторика. Ако наистина вярваше, че администрацията трябва да си върши работата, тогава нямеше да предлага привидната си истина, че им съдейства, отговаряйки им.
антисиско

2011.11.05 | 13:01

1
много думи написани, но без мисъл - запазена марка!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини