Николай Младенов заминава на посещение в Южен Кавказ

  • 10 декември 2012 16:07

  • 695
  • 2
Николай Младенов заминава на посещение в Южен Кавказ
© Булфото

Министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 заминава на тридневна серия от посещения в Южен Кавказ.

На 12 декември Младенов, заедно с шведския и полския външни министри - Карл Билд и Радослав Шикорски, ще бъдат в Азербайджан, където ще разговарят с президента Илхам Алиев, с премиера Артур Расизаде, с външния министър Елмар Мамедяров и с представители на гражданското общество.

След Азербайджан Младенов, Билд и Шикорски ще отпътуват за Грузия, където ще се срещнат с президента Михаил Саакашвили, с
премиера Бидзина Иванишвили, с външния министър Мая Панджикидзе, с министрите на вътрешните работи, на отбраната, на реинтеграцията, както и с представители на гражданското общество.

На 14 декември Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Карл Билд и Радослав Шикорски ще разговарят в Ереван с арменския президент Серж Саркисян, с
премиера Тигран Саркисян и с външния министър Едуард Налбандян, както и с представители на опозиционните партии.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
695 2

Коментари 2

Добави коментар
х

2012.12.10 | 21:23

2
трябвало да вземат и израелският външен министър за армения.
Тъп народ - бедна държавица

2012.12.10 | 21:11

1
Кат ви е кеф ( на мнозинството тук) да го крепите на болен - ваша си работа. Той самия ич не се оправя с малди и хубавички дами, без да им купи имотче на Витошка. Обикновен провинциалист, комплексар, дет наднича зад идеите на национализма. Само наднича.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини