Надежда Нейнски ще преговаря със Синята коалиция за изборите

  • 08 декември 2012 16:41

  • 2652
  • 9
Надежда Нейнски ще преговаря със Синята коалиция за изборите
©

Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. е получила мандат от Гражданско сдружение "Национален съюз Единство" да води преговори за подписване на споразумение за общо явяване на изборите със Синята коалиция. Това стана ясно след форум на сдружението в Пловдив.

"Със създаването на това сдружение искаме да катализираме процес на обединяване на десницата", заяви Нейнски. "Целта ни е да създадем единна дясна партия на основата на Синята коалиция", допълни тя.

"Разговорите за подновяване на Синята коалиция предстоят", заяви и бившият лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. По думите му ГЕРБ и БСП не могат да решат проблемите на България и затова хората имат нужда от алтернатива. "След толкова разделения в дясното пространство, няма как да сме алтернатива, ако не се обединим отново", категоричен бе той.

"Чака ни тежка жан виденова зима с още повече бедност, фалити и мизерия и през пролетта хората ще потърсят алтернатива", обясни Димитров.

Председателят на новосформираното сдружение Христо Панчугов категорично заяви, че то няма да се трансформира в партия. Той прочете манифест, в който се твърди, че десните ценности в страната са под контрола на дългите пипала на бившата Държавна сигурност.

"Преходът е обявен за криминален, политиците на прехода, извършили промените в страната, са демонизирани, медиите са под тотален контрол и всеки опит за демократичен граждански процес се преписва на криминалния контингент", се казва още в документа.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2652 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2012.12.21 | 17:55

6
Mладото поколение не знае нищо за тези уж-демократи като Надето, Желю, Берон, Филип Димитров, Луджев, цар Киро, Кошлуков, Коня и останалите ДС доносници.
banko

2012.12.21 | 17:56

9
Не знам кой си ти, нито на колко си години, но определено нищо на помниш. Хората за които говориш бяха истинското СДС, което събра над 2 млн. души на митинг. Сега идеята е отново да съберем толкова хора и да изхвърлим най-ужасното, стигащо до ненормална гротеска правителство, което някога някъде е съществувало. Това в момента е уникален експеримент с хората, какъвто никой никога не си е позволявал. Демагогия, отявлена простотия, кражба и фалшифициране на абсолютно всичко което може да бъде фалшифицирано. Но фалшификатите се прокъсват отведнъж и тогава лесва голата истина, а тя е, че ГЕРБ и Бойко Борисов са най-отвратителното нещо, което се е случвало на България от Освобожданието ни от турско робство до сега. Най-ужасното.

2012.12.21 | 17:56

8
Комунистите отново активизираха изтърканите мушами от СДС.
AlexK

2012.12.21 | 17:56

7
"...Преоблякъл се Илия - пак в тия..."
tanita

2012.12.21 | 17:54

5
От 23 години все същите муцуни и престъпници.То не бяха костовци,Надежда Михайлова та още една Михайлова-лъжци и предатели от комунистическа ДС.Всичко е спектакъл от 23 г насам,само се чудя на народа защо не бойкотира изборите,а ходи и избира крадци и престъпници
Идеал Петров

2012.12.16 | 08:56

4
Малтинчо, нито знаеш какво е Виденова зима,нито пък някое твое предсказание се е сбъднало,така че у лево там ти е мястото!

2012.12.16 | 08:56

3
старите пачаври

2012.12.16 | 08:56

2
Наде, не ти ли стигнаха парите дето комунистите ти набутаха през последните 2 десетилетия, или пак някоя сделчица с УБО си заформила?

2012.12.09 | 20:28

1
щом не вервате на Надето, е, вервайте си. верующи. не, че залитам по нея де, ама на вас не знам що да ви вервам.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини