Десетки заявления за напускане на СДС са подадени в Свищов

  • 08 декември 2012 15:24

  • 1575
  • 2
Десетки заявления за напускане на СДС са подадени в Свищов
©

Десетки заявления за напускане на СДС са подадени в общинската организация на партията в Свищов, каза Емил Димитров, председател на общинската организация, който тази седмица подаде заявление за напускане на СДС, цитиран от Фокус.

По думите му до четвъртък от Свищовската организация е имало десетки заявление за напускане, но вече дори няма кой да приема оставки.

През седмицата в Административна сграда –СДС заявления за напускане подадоха Емил Димитров, Светлана Георгиева, заместник- председател на областния съвет и член на националния съвет на СДС, кметът на Свищов Станислав Благов. Входирани са и оставките на д-р Миролюб Кожухаров - председател на СДС Горна Оряховица, оставката на председателя на СДС Стражица, председателя на СДС Златарица, зам.- председателя на областната структура д-р Стела Денчева от Павликени.

От тези 230 членове на СДС към юни с отчетен членски внос, стотици са тези, които заявяват волята си и питат къде, по какъв начин биха могли да си входират заявленията за напускане, каза Димитров. Oтносно твърденията, че партията има много новоприети членове той заяви: ''Мога да ви кажа, че когато посетихме централата на ‘’Раковски’’ имаше обявен един надпис ‘’приемна’’ , а приемната беше заключена. Всичко беше подковано и ние не видяхме нито един нов член да се записва, нито някакъв ред, по който това да става. Нещо повече, на портала служителят, който охраняваше, не ни допусна да влезем до деловодството и да си подадем заявленията за напускане с мотива, че сме били много. На практика пуснаха само кмета на Община Свищов да подаде заявлението, в последствие всичките ги входирахме''.

Според Емил Димитров - от цялата страна има остро несъгласие и тотално противопоставяне на това ръководство. ''Аз мисля, че няма нито едно сериозно изявление на това ръководство, което поне да заяви, че има някаква политика. Смятам, че не чака нищо добро тази организация'', заяви Димитров.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1575 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
не син

2012.12.10 | 07:47

2
Меркантилни костовистки боклуци напускат СДС откоето вече нямат изгода ! Изсмукаха каквото можаха и сега командира трябва да ги изхранва,обаче не са познали ! От Костов пари никой не е взел !
антикостовист

2012.12.10 | 07:47

1
Тия боклуци отдавна трябваше да напуснат СДС. Пишман доктора Шарков няма вече да търка седалките в Народното събрание, ами и няма кой да го сложи пак шеф на болницата, както беше по времето на управлението на Иван Костов. Е, по селата има свободни лекарски места, ама трябва да седне да почете книги, защото нищо от медицината не е останало в главата му.

Добави коментар

Водещи новини