Емил Кабаиванов: Гробокопачите на СДС няма да успеят (видео)

  • 07 декември 2012 17:39

  • 3010
  • 4
Емил Кабаиванов: Гробокопачите на СДС няма да успеят (видео)
© Булфото

Случаите със сигналите срещу Венета Марковска и Галя Гугушева нямат нищо общо помежду си. Нашият кандидат за член на Конституционния съд Галя Гугушева е публична личност и заради работата си в Апелативната специализирана прокуратура е проверявана всяка година, каза пред БТВ председателят на СДС Емил Кабаиванов.

Той уточни, че не знае кой стои зад сигналите срещу Гугушева, но ги определи като "част от компроматната задкулисна война", която по думите му се води от хора от различни партии. Кабаиванов каза, че “сините” водят открита политика и са против политическите договорки тип "кръгла маса". "Гробокопачите на СДС няма да успеят, партията ще продължи да съществува", каза още Емил Кабаиванов. В ефира на БТВ Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра обяви намерение да се завърне в редиците на синята партия.

Днес партията празнува 23 години от учредяването си. Малко след 19.00 ч. в тържеството в Зала 2 на НДК поздравленията си към лидера на "сините" Емил Кабаиванов поднесоха настоящ и бивш кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Бившият общински съветник пък донесе като подарък тиква, която по думите му символизирала лидера на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, предаде репортер на Novini.bg.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3010 4

Коментари 4

Добави коментар
НИЕ-ОТ 4-ти КИЛОМЕТЪР

2012.12.12 | 11:28

4
Как да успеят,като той вече свърши тази работа?!
дан

2012.12.12 | 11:27

3
Другарю Ген. Борисов! Товарищ Дмитриевич! Другарко Пръмова!Задание ликвидировать СДС вополнено!

2012.12.08 | 13:24

2
Всеки вече ненужен инструмент на ЦРУ се изхвърля,и ГЕРБ го чака същата съдба и всички други чуждопоклонници.
fanto-mas

2012.12.08 | 11:08

1
//мазниа, кво сдс....... аут...отиваи при С.С и се покаите..... ниамате хора и ниамате идеи, не за утре, не за днес, вземи един вувузел и си го постави....

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини