Борисов призна правотата на БСП

  • 07 декември 2012 11:53

  • 4670
  • 4
Борисов призна правотата на БСП
©

"Защо си играете с националната сигурност на държавата и с живота на хората?", попита депутатът от Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Въпросът на Нинова бе във връзка с  политиката на правителството за осигуряване на задължителни запаси от нефт и нефтопродукти. Тя припомни, че многократно се е случвало така МС да има един законопроект, а депутатите от ГЕРБ да изготвят друг законопроект по същата тема. "Случаят обаче тук е друг. Вие сте подготвили два законопроекта, които са подписани все от вас", каза Нинова.

В отговор премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г благодари на социалистите за този въпрос, защото благодарение на него единият от законопроектите е изтеглен.

"Вие по този начин признахте, че опозицията е права", отговори му пък Нинова. Премиерът обеща, че ще накаже много хора заради случилото се. В отговор обаче социалистката каза, че това е добре, но хаосът продължава вече 4 години. Нинова предложи на Борисов да си избере защо се е стигнало до този случай - заради некомпетентност или желание за корупционни схеми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4670 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тони каза

2013.12.24 | 05:05

4
Тоя е толкова тъп, и неграмотен и нарцистично дрогирон, че не знае какво подписва и всяка една от правителствено министерските маймуни го мисли за банан.

2012.12.07 | 19:32

2
БОЙКО Е МЕЧТАНИЯ БАНАН НА КЯРНЕЛИЯ, МАЯ И НАЙ-ВЕЧЕ НА УКРАИНСКИЯ ГЕЙ. СЕРР-ГЕЙ ОТ МЕРАК ПО БОЙКО НЕ ПОГЛЕЖДА ПОДАРЪКА ОТ ЙОСИФОВ – МОНИКА!!!!!!!!!!!!!
pich

2012.12.07 | 19:32

1
toni moje da go lapa barabar s tashatcite i ti ako s s nego ili stanishkata
Sturmgewehr 44

2012.12.07 | 22:01

3
Официално Германия има запас от нефт и продукти за 6-9 месеца, а ние имаме ли и за 2 седмици?! За да не спрат линейките, полицията, армията и логистиката?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини