БСП бойкотира кандидатурата на Галя Гугушева за КС

  • 03 декември 2012 15:37

  • 1207
  • 0
БСП бойкотира кандидатурата на Галя Гугушева за КС
©

Парламентарната група на Коалиция за България няма да вземе участие в разискванията и дебата в правната комисия или в пленарна зала на издигнатата кандидатура на прокурор Галя Гугушева за член на Конституционния съд. Това съобщи на пресконференция в Перник заместник-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Няма да участваме и в гласуването на тази кандидатура, заяви Найденов. Той определи случващото се в Народното събрание относно избора за конституционен съдия като парламентарен локаут.

Парламентарната група на Коалиция за България е внесла предложения за допълнителни около 2 млрд. лв. приходи и съответно 2,2 млрд. лв. допълнителни разходи, припомни Найденов. Според социалистите е необходимо допълнителните разходи да бъдат насочени приоритетно към дейности, свързани със социалната сфера. Народните представители от Коалиция за България имат идея и за намаляване на таксата при личния лекар до 1 процент от минималната пенсия, каза още Найденов. Социалистите не споделят прокрадващите се мнения в публичното пространство за нова конституция. Позицията ни е неотменна, при необходимост могат да бъдат направени поправки, категоричен е Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

БТА
1207 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини