Мария Капон: Премиерът да отстрани Ваньо Танов

  • 06 юли 2011 08:06

  • 3206
  • 4
Мария Капон: Премиерът да отстрани Ваньо Танов
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Регистрирах се като работодател, за да осигурявам сътрудниците си и да имат стаж в Народното събрание, допълни тя.

Държавата губи милиони от контрабанда на зеленчуци и китайски стоки, за които не се плаща реален ДДС, заяви Капон.

Тя прочете документ, подписан от митнически служител, който потвърждава думите й.

По думите й на средно и на ниско ниво в митниците има контрабандни канали за зеленчуци.

По този начин се подбиват цените на българските зеленчукопроизводители, които плащат реален ДДС за продукцията си. Същото, според нея, се отнася и за внасяните китайски стоки.

Капон даде пример за внасяно китайско памучно палто за 5,60 лв. - много нереална, според нея, цена.

Тя попита реторично защо все още няма разследвани и осъдени за тези съмнителни практики хора. Вместо да бъдат разследвани, тези хора биват преназначавани, посочи Капон.

Чрез „хранилки“ на ниските нива се прикрива контрабандата на наркотици и цигари, каза още лидерът на Единната народна партия.

Очаквам премиерът да отстрани директора на Агенция „Митници“ Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната за случващото се в митниците, категорична бе Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3206 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.04.30 | 08:16

4
Тая свиня тлъста и тя акъл дава.Много акълий в тая държава бе,за това сме на тоя хал.
Пловдив

2013.06.07 | 13:59

1
Мария Капон знае за какво става въпрос, но коя е тя да промени нещата като се има предвит, че има бауши като този горе с тъпия си коментар.

2014.04.30 | 08:16

3
Ееее, айде стига вече. Това ли са Ви единствените коментри и тези. Кой колко бил дебел и така нататъка... то заради това сме на това дередже, защтото избираме хора, който изобщо не си рабират от работата и от това което вършат. Истината е, че повечето хора в това правителство изобщо не знаят за какво става въпрос. Дори и да искат да направят нещо нямат капацитета да го свършат, а тези който могат не им бива разрешено да го направят. Г- жа Капон поне има идея за какво става въпрос. Надявам се да има повече хора като нея, който искат да работят за благото на България!!!!!
НАРОДА

2014.04.30 | 08:16

2
Танов трябва да е съден не само да е уволнен госпожо Капон!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини