Прошков: ГЕРБ ще манипулира парламентарните избори

  • 30 ноември 2012 15:01

  • 1190
  • 2
Прошков: ГЕРБ ще манипулира парламентарните избори
©

Референдумът през януари за ядрената енергетика е генерална репетиция за голямата манипулация, която ГЕРБ готви за парламентарните избори догодина.

Това заяви на пресконференция днес Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е от ПП "Движение България на гражданите". Според него референдумът прилича на обява за работа във вестника "Искате ли да изкарате повече пари", без да дава параметри какво се иска от нас и дали не е нещо непочтено. От движението изразяват несъгласие с приети от парламентарната правна комисия текстове които според тях ограничават правата на наблюдателите на изборите. Според тях решението само членове на неправителствени организации да стават наблюдатели прави невъзможно участието на фондации, които по принцип нямат членове.

От партията се опасяват, че България не е използвала ключовото си географско положение и не е договорила добри условия по проекта "Южен поток". Енергийният експерт на партията Валентин Стоянов смята, че правителството не е проявило воля да обвърже договора със спотовите пазари вместо с цената на петролните деривати. По думите му доклад на Европейската комисия посочва, че ръстът на цените на газа в България е най-рязък от всички страни в ЕС. Стоянов смята, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бетонирало монопола на "Газпром" на българския пазар.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!

2013.02.23 | 23:03

2
Още на миналите парламентарни избори- особено в провинцията всички сме свидетели - че ГЕРБ спечели изборите с фалшификации. В много градове изборните протоколи и самите бюлетини на други партии бяха допълнително обработвани и направени и на невалидни или недействителни в полза на ГЕРБ.

2013.02.23 | 23:03

1
Ми да си манипулират, те друго не умеят,ама ще стане гражданска война, тогава кой кум, кой сват, кой на булката брат, ... Народа му писна да го лъжат. Просто не ми се мисли какво се задава.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини