Цветанов: Имаме кандидат - президент, но го пазим в тайна

  • 05 юли 2011 09:09

  • 879
  • 4
Цветанов: Имаме кандидат - президент, но го пазим в тайна
© Интернет
Това обяви в "Гореща точка" по пред ТВ 7 министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е и шеф на предизборния щаб на партията.

 

Кандидат-президентската двойка ще бъде обявена на 4 септември. Цветанов отрече това да е премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Т.нар. социолози Кънчо и Андрей имали сериозни интереси в община Балчик, каза вътрешният министър и добави, че двамата искали ГЕРБ да подкрепи техния кандидат за кмет на града. Tова обаче нямало да стане. 

Безпочвено е да се коментира дали ГЕРБ ще се разпадне, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стане президент, смята Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според него, Борисов в момента е много силен министър-председател и това се вижда от отзивите в Европа.

Липсата на справедливост в последните 20 години създаде възможност адвокати и съдии да решават нещата от шумоленето, каза Цветанов. Реалността е тази, че има къртици в МВР, че се правят договорки със скъпо платени адвокати и бонуси, които се дават на определени хора, продължи той и осведоми, че нещата били като във филма "Под прикритие".

В МВР има над 100 досъдебни производства само за 2010 г. Няма договорни отношения на МВР с конкретни криминални субекти, които да представляват дружествата, които са дарители на министерството, каза още Цветанов. Всеки един сигнал и оперативна разработка, стигнала до определени резултати в контрабандата, се e реализирала.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
879 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.07.10 | 02:50

4
КУР ЗА ЦОКО И БОКО
ББФен

2011.07.10 | 02:50

3
АМИ ДОРИ ДА ИМАТЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, МОЛЯ КАЖЕТЕ НИ КОЙ Е ТОЙ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ЗА ДА НЕ НИ РАЗСМИВАТЕ С ПОДОБНИ ВИЦОВЕ ПО ТАКИВА СЕРИОЗНИ ТЕМИ...
наблюдател

2011.07.06 | 10:33

2
Стигате с тия кандидат-кметове и президенти - още ли не сте разбрали,че най-добре е завинаги да напуснете България и без това капиталите Ви са само в чужди офшорни банки и сейфове.По-голяма част от населението на България въобще не иска да Ви вижда и гледа !!!
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.07.06 | 10:33

1
Давай Цецо,всеки хванат престъпник е кур в гъза на комунягите,те всички са излюпени в болшевишкото котило.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини