ГЕРБ спечели на първи тур частичните избори в Радовене

  • 18 ноември 2012 20:57

  • 1124
  • 3
ГЕРБ спечели на първи тур частичните избори в Радовене
© Булфото

ГЕРБ спечели на първи тур частичните местни избори в село Радовене, Община Роман. В другото населено място, където днес се проведоха частични местни избори, село Лиляк, Община Търговище, ще се проведе балотаж между кандидатите на ДПС и ГЕРБ. Това сочат първите неокончателни данни от преброяването на гласовете в двете населени места.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Радовене, Община Роман, Милчо Кузманов печели изборите на първи тур, сочат предварителните данни от преброяването на гласовете. След Милчо Кузманов е кандидатът на БСП Веселин Миланов, а трета е останала Петя Вутова, издигната от Инициативен комитет. Данните са неокончателни, информира Фокус.

Изборният ден в с. Лиляк, община Търговище е приключил в 19,00 часа и в двете секции в селото. Правото си на глас са упражнили 510 от избирателите. Предстои обработка на протоколите от секционните комисии и обявяване на резултатите. Изборният ден е преминал спокойно, без нарушения, не са постъпвали жалби и сигнали, така както и през цялата предизборна кампания, посочи Гергана Цонева, председател на Общинската избирателна комисия. Четирима са кандидатите за кмет на село Лиляк. В надпреварата участват Живко Атанасов Антонов, издигнат от ГЕРБ, Стефан Асенов Бонев, предложен от ДПС, Марияна Рахнева Георгиева, СДС и Иван Стефанов Иванов, БСП.

Последвайте канала на

1124 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Шиле от Горно Уйно

2012.11.19 | 21:47

3
Радовене - 400 жители -285 избиратели - това ли ви е победата
golemiq

2012.11.19 | 19:45

1
голям смях-спечелили са сигурно пак с измами и манипулации
XXXXX

2012.11.19 | 19:45

2
GERB KYPIHA IZBORITE.....

Добави коментар

Водещи новини