Фандъкова поиска оставки заради скандала с "Карат С" (видео)

  • 13 ноември 2012 15:59

  • 2598
  • 0
Фандъкова поиска оставки заради скандала с "Карат С" (видео)
©

"Ще поискам оставките на Николай Колев, който е бивш директор на Центъра за градска мобилност и на Методи Аврамов", каза на специална пресконференция столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Според нея правилата във всички общински дружества трябва да се спазват и затова практиката, нашумяла около случая с фирмата "Карат С", трябва да бъде прекратена.

Фадъкова заяви, че очаква ръководството на Центъра за градска мобилност да реагира адекватно и да има уволнения в дружеството на лицата отговорни за случилото се.

Столичният кмет също така наказа с предупреждение уволнение двамата зам. - кметове г-н Дончо Барбалов и Любомир Христов. Те не са проверили информацията, която е подадена от Центъра за градска мобилност. "Това трябва да го считат като жълт картон", добави Фандъкова.

"Настоявам да бъде извършена бърза оптимизация на структурата на ЦГМ", заяви на пресконференция Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2598 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини