Млада софиянка пусна обява за мъж под наем

  • 05 ноември 2012 15:35

  • 2402
  • 0
Млада софиянка пусна обява за мъж под наем
©

Млада софиянка реши да си намери компания за сватба по нестандартен начин, пише "24 часа".

Типично по американски тя пусна обява в един от българските онлайн оказиони със следното съдържание: "24-годишна дама си търси интелигентен и чаровен мъж, който да умее да създава добро впечатление в околните. Причината е, че искам да наема такъв човек за мой придружител на сватба на близък роднина. Семейството ми е малко консервативно и иска да имам кавалер. Пишете ми, ако се интересувате от работата, която предлагам".

24-годишната Надежда Стоева се представила първоначално със снимка на руска балерина, по-късно сваля снимката от сайта. Обявата е разглеждана над 17000 пъти. Не липсват и предложения на отзивчиви кавалери. "Висок 197 см, 86 кг, на 22 години, снажен, чаровен, мога да се държа подобаващо във всякакъв вид обществени ситуации, много социален, с лекота мога да приема нужната за теб форма или идеал за половинка/кавалер, която търсиш", се казва в едно от тях.

Друго пък гласи: "Наде, кога ще е сватбата? Аз живея в Сан Франциско, но ще се прибирам на 15 декември. На 25 години, в момента необвързан. Вярно от Враца сам, но питай кой искаш, всички ма познават. Ако искаш да говорим и да видиш снимки пиши ми във фейсбук".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини