Евтим Костадинов: Възможно е кредитни милионери и агенти на ДС да управляват икономиката ни

  • 03 ноември 2012 17:35

  • 1596
  • 2
Евтим Костадинов: Възможно е кредитни милионери и агенти на ДС да управляват икономиката ни
©

Не знаем точно колко пари са раздадени на кредитните милионери. Проверяваме информацията.

Това каза в предаването на Нова телевизия "Карбовски: Директно" шефът на Комисията за досиетата Евтим Костадинов.

В студиото стана ясно, че има взети кредити за стотици милиони левове. Костадинов изрази учудване какво ли обезпечение трябва да иска една банка за огромните суми. Той потвърди информацията, че 10% от кредитните милионери са сътрудници на Държавна сигурност.  На въпроса дали "икономиката ни се управлява от кредитни милионери и ченгета", шефът на Комисията на досиетата отговори, че този вариант не е изключен.

Евтим Костадинов изрази мнение, че историята с непотърсените милиарди от банките може да е част от сценарий за овладяване на държавата от определена група хора след падането на комунизма през 1989 г., както и че деноминацията не лева може да е направена, за да изглеждат сумите по-малки в очите на обществото. Според него кредитните милионери може да са както агенти на Държавна сигурност, така и висши номенклатурчици на БКП, но и регионални партийни ръководители.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1596 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гец

2012.11.04 | 20:03

2
Ами те нещата още след 1989 г. станаха съвсем ясни. България не е чак толкова голяма -та хората по градовете да не се познават.Във всеки град номенклатурните личности -бяха добре познати и известни и след като някои от тях изведнъж станаха богати бизнесмени- всички разбрахме-точно кои са кредитните милионери. За всеки град това е публична тайна.
Когато има стадо овце, винаги ще се намери и овчар

2012.11.04 | 20:03

1
Когато има стадо овце, винаги ще се намери и овчар

Добави коментар

Водещи новини