Цветанов: Джеймс Уорлик работи за България и затова получи отличие

  • 12 октомври 2012 12:15

  • 593
  • 2
Цветанов: Джеймс Уорлик работи за България и затова получи отличие
©

"Не е стандартна процедура да се дава орден на всеки един посланик, който си заминава от България", каза от парламентарната трибуна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Коментарът на министъра е по отношение на връчения орден на бившия посланик на САЩ у нас Джеймс Уорлик. Цветанов припомни, че Уорлик е направил изключително много за България. По думите му, като посланик на САЩ у нас, Уорлик е организирал изключително много българо - американски срещи.

Цветанов припомни и че, Уорлик многократно е заявявал позицията си и подкрепата си за премахване на визовия режим  на САЩ към България.

Вътрешният министър се обърна към "Атака" и заяви: "Разбирам, че мразите Турция, че водите политика срещу САЩ, но пътувате свободно".

Цветанов помоли изрично Десислав Чуколов за толерантност. "Много от успехите на българската правоохранителна система е постигната благодарение на САЩ, заяви още министърът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
593 2

Коментари 2

Добави коментар
d

2012.10.12 | 14:41

2
Добре че го разкараха позорно тоя посраник. Те талибаните ше си го разщават!

2012.10.12 | 14:41

1
Е`га ти цървула! Работил бил за България?! Все си мислих, че е тъп, но чак толкова много вече е престъпно!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини