БСП: На Общинска банка само името й е такова

  • 07 октомври 2012 10:08

  • 1223
  • 1
БСП: На Общинска банка само името й е такова
©

По времето на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра беше измислена схемата на даването на Общинска банка в частни ръце. БСП не участва в това, нашите общински съветници никога не са имали решаващ глас в Столичния общински съвет, заяви в предаването "Насреща Люба Кулезич" по ТВ7 общинският съветник от левицата Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

"1997 г. толкова тайно е подменен уставът, че все още се нищи как точно е направено", каза общинският съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. По думите му това е станало с джиросване на акции и слагане на свои хора на "правилните места".

Кадиев посочи, че в БСП винаги са искали контролният пакет акции да се държи от Столична община. "Тази банка не е общинска, само името й е такова. Сметките на "Топлофикация" например не са в нея. Нейната роля е да подпомага политиките на общините, затова всички общини трябва да участват в нея, не само Столичната, и банката не трябва да бъде приватизирана", убеден е общинският съветник от БСП.

Орлин Алексиев заяви, че ГЕРБ са върнали доверието в банката и тя е заработила, а сега се цели отново дестабилизацията й.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1223 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.11.28 | 20:18

1
Абе истината е, че банките и МВФ контролират всичко, а правителството е техния параван и техните интереси пред народа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини