Профилактика спря тока в част от Шумен

  • 05 октомври 2012 10:20

  • 522
  • 0
Профилактика спря тока в част от Шумен
©

Без ток днес ще остане голяма част от Шумен. Причина за това е извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия. Това съобщават от "Енерго-Про България".

До 12:00 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: ул."Ал.Константинов", района западно от музей "П.Волов" /около блок Биохимия/, южно от Нова поликлиника, част от ул."Кирил и Методий", ул. "В.Друмев", ул."Московска", ул."Лом", около 3-то СОУ, ул."К.Величков", около ПМГ "Н.Попович", комплекс "Херсон", ул."Петра", ул."Победа", ул."Милин камък", района южно от Военен факултет /от магазин на ул."Петра" до Управление на В и К.

От 13:00 до 17:00 часа пък без електричество ще района на южната част от бул."Славянски", района южно от Военен факултет /част от ул."Съединение"/, пл."Стамболийски", Окръжен / Районен съд , Прокуратура и Областната дирекция на МВР. Без ток ще е и района между ул. "Парижка комуна" и II СОУ, между ул."Съединение", бул."Преслав", ул."Хр. Генчев", ул."Вичо Папазов" и ул."Ст. Изворски".

Последвайте канала на

522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини