Бащата на прегазената от маршрутка студентка починал от инфаркт

  • 02 октомври 2012 07:19

  • 3761
  • 1
Бащата на прегазената от маршрутка студентка починал от инфаркт
©

Не съм доволна от присъдата за убийството на дъщеря ми. Пет месеца след смъртта й съпругът ми почина от инфаркт. Той не можа да понесе загубата на детето, а със сина ми работят психолози. Много ни е тежко.

Това разказа в сутрешния блок на Нова телевизия майката на прегазената в Студентски град 22-годишна студентка Марияна Карабулева - Емилия. Студентката беше убита от маршрутка на бул. "Климент Охридски" на 14 февруари тази година, а за смъртта й шофьорът получи тригодишна условна присъда.

По думите на на майката на такива дела у нас не се гледа сериозно. "Тези условни присъди са подигравка, този човек трябва да влезе в затвора. На фона на цялата ми трагедия в съда убиецът едва ли не го изкараха светец. Единственото, което ми даде сили, е, че залата на съда се напълни с приятели на Марияна, което ми показа, че съм възпитала добро дете", заяви Емилия Карабулева.

Приятел на Марияна каза, че в съда не са взети под внимание или са били преиначени свидетелските показания. По думите на момчето след като прегазил студентката, шофьорът стоял до микробуса, пушел цигара и когато му казали да направи нещо, да помогне, отговорил, че няма какво да направи, такива работи се случвали.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3761 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.07 | 21:38

1
Еднопосочен билет....от терминал 1 или 2 !!!

Добави коментар

Водещи новини