БГ циганчета окупираха Солун

  • 30 септември 2012 06:49

  • 105
  • 8
БГ циганчета окупираха Солун
©

Просещи български деца от ромски произход окупират Солун.

Повечето от тях тръгват рано сутрин за северния град и късно вечер се прибират у нас с печалбата. Заради мобилността им местната полиция трудно може да ги улови, твърдят експерти от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД), пише в. "Монитор".

„През миналата година сме получили 75 сигнала за просещи българчета само в Солун”, заяви пред „Монитор“ експертът от дирекция „Държавна политика за детето” към агенцията Милена Дянкова. Същевременно тази година заловените молещи за милостиня били едва 4. За да се справят с проблема, експерти предлагат наши полицаи и социални служители да заминат за Солун, където да се борят с българските просяци.

Експерти в сферата на закрилата от различни европейски страни пък предлагат да се създаде единна база данни на деца в риск.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
105 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Расист

2014.01.28 | 11:56

2
Нали ЕЦ иска от нас да ги интегрираме - ами като са толкова важни за човешката раса, що европейците не си ги вземат и интегрират?! Имат си и пари, и " огромен опит "! Защо ги гонят обратно към България, защо в Марсилия им палят катуните?! Защо изобще не си ги вземат всички мангали, защо изобщо не ни се махнат - европейците от главата ни с тяхния тормоз над нас, българите, с техните забрани, наставничества, налози, акцизи и прочие?! Защо българинът не може да проумее, че ЕС за нас е един вид заробване и доунищожаване на нацията ни! Тъп народ сме и се чудя, защо все още се самопровокирам и пускам коментари!

2014.08.16 | 23:11

8
Aми той сам Саркози каза, че циганите само Хитлер може да ги интегрира. ;) После някакви социалисти почнаха да го критикуват, че не било правилно така да говори, но прав си беше човека. На тая паразитна сган на първо място трябва да се отнемат родителските права щом децата не ходят на училище, а ги учат да крадат и просят. Имаше случай на циганче умряло от глад и къде бяха тия правозащитници, които уж много ги било грижа. Да им се спрат социалните помощи и да им се вземат децата, за да не станат и те паразити като родителите си. тия пари вместо да се дават на родителите им да се дадат на домовете за деца. Освен това може би трудовите лагери не са чак толкова лоша идея - който краде и не работи, да ходи там и да няма значение циганин ли е или не. Всички паразити трябва да бъдат впрегнати принудително да вършат нещо полезно.

2014.01.28 | 11:56

7
Прочистването е забранено и изметта свободно си броди по улиците както кучетата трябваше да станат прекалено много, за да ги прибират в кучкарници и да ги евтаназират. Толерантността уби естествения подбор.
немам нерви

2014.01.28 | 11:56

6
Там местен мангал няма ли? Станали сме развъдник и износител на зараза. Преди 70 години, вместо да изчистят България, взели че изчистили Гърция от сганта! И после се хвалят, че били българи!
зик-....

2014.01.28 | 11:56

5
Само за Фокушима са.
logik

2014.01.28 | 11:56

4
ще откраднат за скрап реактора на аец......................

2014.01.28 | 11:56

3
Това не е новина. След 2007 г. Солун се напълни с просяци цигани от Румъния и България. Беше си толкова хубав град. Сега е пълно с просяци.
българин

2014.01.28 | 11:56

1
през 15-16 век е имало тотална чистка на цигани в цяла западна европа, през 2та световна война също са ги чистили всички страни освен българия и румъния,понеже сме толерантни,и сега тези хора ще ни учат как да се отнасяме с циганите.

Добави коментар

Водещи новини