Наша проститутка изостави новородения Исус в Бордо

  • 28 септември 2012 17:20

  • 821
  • 2
Наша проститутка изостави новородения Исус в Бордо
©

Проститутка от български произход е изчезнала, изоставяйки новороденото си дете в болница "Пелегрен" в Бордо, съобщи днес френският регионален всекидневник "Сюд Уест".

Двадесет и девет годишната жена, която вече има пет деца, напуснала родилното отделение, оставяйки бебето на име Исус в стаята в компанията на мъж, когото представила ката свой съпруг и баща на детето.

Извършеният ДНК-анализ показал, че 36-годишният жител на Бордо не е бащата. Установено било също, че проститутката използвала картата за здравна застраховка на стерилна жена, постъпила в същото здравно заведение за оплождане ин витро. Фалшивият баща и майката, която по-късно се върнала в болницата, за да види детето си, са били задържани, а после освободени. Българката твърди, че искала "да направи подарък" на мъжа и приятелката му, които не можели да имат деца и че се надявала така синът й да расте при добри условия. Разследва се дали е осъществена финансова транзакция между двойката и жената.

Последвайте канала на

821 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.20 | 20:24

2
Не наша, а ваша! И да ви се.ра на автоматичната ц.енз.ура!

2013.09.20 | 20:24

1
Не виждам кой българин ще нарече жена с шесто бе.бе на име Исус "НАША" пр*ститутка! Отдавна казват хората какви работят тук, но аз не вярвах!

Добави коментар

Водещи новини