Андрей Слабаков: Убедих се, че в Европарламента има кретени

  • 25 септември 2012 08:42

  • 1712
  • 2
Андрей Слабаков: Убедих се, че в Европарламента има кретени
© Булфото

Винаги съм подозирал, че в Европейския парламент има много полуидиоти, но сега съм убеден, че има и кретени, коментира пред Нова телевизия режисьорът Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и.

Той е категоричен, че в Европарламента няма място за такива, които не разбират демокрацията. Относно това кой е по - добър шеф - мъжът или жената, Слабаков заяви, че това зависи от самите хора и техните професионални способности.

Социоложката Мира Радева припомни от своя страна, че е имало периоди в човечеството, когато мъжете са били предпочитани като работна ръка. Тя обаче поясни, че поясни, че след години може би ще дойде пък времето, когато жените ще доминират. Радева даде пример, че продължават мъжете да са привилегировани в квотите за средните училища и ВУЗ - овете.  Тя дори оредели като успех за жените факта, че в момента има 4 кметици на градове в България, а преди са били само 2.

Социоложката заяви, че не се учудва и от факта, че жените вече не искат да се омъжват. По думите й, виновен за това е законът, защото след един развод, жената нищо не получава.

Слабаков постави въпроса за хомосексуалистите. Той заяви, че трябва да се види към кои ще бъдат считани те - към мъжете или жените.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1712 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КРАСИМИР ТОДОРОВ

2013.02.24 | 19:29

2
ЗАЩО НИКОИ НЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА ЗА ТОВА ЧЕ НЕ НИ СЕ ДАВА РАБОТИМ -СЛЕД КАТО НЕ НИ ОСТАВЯТ ДА ПОЖЪНЕМ РЕКОЛТАТА ОТ ТРУДА САМИ А ТРЯБВА ДА СТАВА ЧРЕЗ ПРЕКУПВАЧИ-СПЕКУЛАНТИ И СЛОЖНИ ПРАВИЛА.ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ
krasimir todorov

2013.02.24 | 19:29

1
В ТРУДА СА НАШИТЕ ПАРИ И ЗАПЛАТИ КОГАТО САМИ РЕАЛИЗИРАМЕ ПРОДУКЦИЯТА СИ НА ПАЗАРА -А НЕ НА ВНОСНИТЕ СТОКИ КОИТО ДАВАТ ХЛЯБ НА МАСИТЕ НА КОРУМПИРАНИ МИТНИЧАРИ И МОЛОВЕ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини