Бакалов: Йордан Опиц е социопат и трябва да лежи в затвора!

  • 19 септември 2012 07:56

  • 3539
  • 8
Бакалов: Йордан Опиц е социопат и трябва да лежи в затвора!
©

Няма спор дали Йордан Опиц е убил жертвата си с умисъл. Това заяви пред БТВ журналистът Иван Бакалов. Той си признава, че е стрелял от метър и половина и то не пред дома си, а на улицата пред кооперацията.

Опиц има незаконно оръжие като е преработил газовия си пистолет в боен, казва Бакалов. Според журналиста факта, че жертвата му Мариян е рецидивист и крадец няма значение. Опиц е социопат, в чийто представи доброто и злото са изкривени, той нарича семейството на жертвата си боклук без да го познава, категоричен е Бакалов

В белите държави няма да се допусне с две условни присъди и 92 ареста да се разхожда по площадките на кооперациите, а щеше да бъде в затвора и да лежи, контрира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той разказа, че в блока, в който живее в „Овча купел“ 2 няколко пъти са му разбивали мазето и затова дори махнал вратата. Битовата престъпност удря обикновения човек, убеден е лидерът на ВМРО, който обаче уточни, че не трябва да се избиват хората, които са крадци.

Основната вина за тази престъпност е полицията, която трябва да си върши работата, смята Иван Бакалов. Необходимо е да се разшири пределите на неизбежната самоотбрана, предложи Каракачанов като посочи, че ако крадецът е заловен в дома на някого да се действа при облекчен режим. Той даде за пример и случая с полицая, който беше уволнен след като ошамари няколко цигани, които се изгаврили с националното знаме.

Последвайте канала на

Novini.bg
3539 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.04.28 | 09:26

8
Гледах интервюто с този Опиц при Люба Кулезич по ТВ7. Първия въпрос към него беше, дали изпитва някакво съжаление, че е убил човек все пак. Не чух Опиц да изрази такова съжаление. Той започна да се самосъжалява, да съжалява приятелите си и семейството си, но не съжали убития, не изказа съболезнованията си на неговото семейство. Прав е Бакалов, че този човек е социопат - един нормален човек винаги ще изпитва чувство за вина, когато отнеме човешки живот, без значение при какви обстоятелства. Само за незаконното държане на преправено от него огнестрелно оръжие е могло да му дадат тези 5 години. Присъдата, която му е определена от върховния касационен съд е твърде малка за отнет човешки живот. Съжалявам, че мисленето на болшинството от обществото ни е такова, че е склонно да извини най-тежкото престъпление - убийството, и осъжда жертвата, а не убиеца.
Джони

2014.04.28 | 09:09

6
И аз мисля, че е малко. За убийство наказанието е от 10 до 20 г. Отделно и за пищова трябва да лежи.

2012.11.25 | 19:25

3
Добре значи ако във вас влезе крадец.. дори да не е във вас ами само в блока ти.. ти какво би направил.. ще се обадиш на полицията, която ще ти каже че ще пратят кола, която ще дойде след мин. 1 час..? А и това с пистолета едва ли ще му дадат 5 години за преправено оръжие.. Имаше един случай в който мъж(наркоман) наръга 4 други човека- 4 опита за убийство.. и какво стана с него.. пуснаха го след 24 часа и тои най-спокойно се разхожда по улиците.. Просто държавата ни е скапана.. Поне не получаваме лентички вместо пари.. иначе Бойко щеше да ни г вземе всичките :)

2012.11.25 | 19:25

2
Е сори, ама наркоман с толкова пълно досие... Не знам дали трябва да изказва съболезнования. Да оставим настрана факта, че такива са вредни за обществото. За самите му родители това вероятно е болезнен край на една агония и не се знае още колко мъки ще им се спестят. Наркоманията е страшен бич, тя убива човешкото в човека. На никого не пожелавам да изпита на гърба си какво е да имаш такъв човек в дома си!
Виновен

2014.04.28 | 09:24

7
Определено е за затвор.Нямало е заплаха за живота му,крадеца е побягнал тоя го е гонил да го убие.Отделно факта че е имал преработен газов според закона само това е много голямо нарушение.А това че не няма никакви угризения че е убил няма коментирам...
afrique

2014.04.28 | 09:09

5
Няма спор дали Йордан Опиц е убил жертвата си с умисъл. Това заяви пред БТВ журналистът Иван Бакалов. Той си признава, че е стрелял от метър и половина и то не пред дома си, а на улицата пред кооперацията. Бакалов ако си мисли, че така се доказва умисъл...
...

2014.04.28 | 07:52

4
Адвоката на мангалите със се тях до стената и разстрел!!!
dido

2012.11.25 | 19:25

1
ДО НОМЕР ДВЕ. ЗА КАКВО СЪЖАЛЕНИЕ ГОВОРИШ И ИСКАШ ДА ИЗПИТАМЕ КОГАТО БУТНАТ ЖЕНА ТИ НА УЛИЦАТА И С РИТНИЦИ Я НАКАРАТ ДА СИ ДАДЕ ЧАНТАТА ИЛИ НАПАДНАТ МАЙКА ТИ В ГРЪБ И И ОТСКУБНАТ ОБИЦИТЕ ОТ УШИТЕ. В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НО НА ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИМ ОТЪРВА ДА СИ ПРИЗНАЯТ. НЕКА РАЗРЕШАТ ОРЪЖИЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ ПРИ НАПАДЕНИЕ НАД ЛИЧНАТА ТИ СОБСТВЕНОСТ. ЩЕ БЪДАТ УБИТИ 2-3 000 ЧОВЕКА И ЩЕ СЕ УСМИРИМ. СЕГА КАКВО Е КРАДЦИТЕ ИМАТ ПИСТОЛЕТИ А КАТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИШ СРЕЩУ ТЯХ И ИЗЛИЗАШ С ЕДИН ГОЛЯМ ГОЛ К.Р АМИ АКО НЕ МИ Е ГОЛЯМ И С НЕГО НЕ МОГА ДА СЕ ЗАЩИТЯ

Добави коментар

Водещи новини